reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Cześć, czy można do Was dołączyć? :) Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości :) mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.

A i mamy 15 letniego syna :)
Cześć, No pewnie, rozgość się, ale nie na długo😉.
Już Cię wpisałam na 31.12, więc życzę pozytywnego końca roku.
Jajnika nie masz z jakiego powodu?

Z racji tego, że wstałam pierwsza, postanowiłam złożyć życzenia świąteczne.
Potem już raczej czasu mieć nie będę.

Życzę Wam zdrowych, smacznych i spokojnych Świąt.
Oby każda spędziła je, jak sobie wymarzyła.
Te, które jadą do rodzin- żeby bezpiecznie dotarły.
Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole😉.
Żeby każda znalazła pod choinką wymarzony prezent.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.

I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.
A te, które testują- samych pozytywów.

Wesołych Świąt🎄🎅🏻⭐️!

Pytanie z seri głupich:
Czy ból jajnika oznacza owulacje ? 😜
Ja mialam bol przez 3 dni i nie wiem, ktorego dnia ta ovu się odbyla dzis temperatura deczko w gorę, przykro mi ze nie skoczyła mocniej czulabym się pewniej. A ovufriend wskazuje mi 3 dni po.

Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole😉.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.

I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.

Wesołych Świąt🎄🎅🏻⭐️!
Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co dobre na te święta Wam życzę, by najskrytsze marzenia wreszcie się spełniły, by wszystko układało się tak, by niczego w zyciu Wam nie brakowało. Bądźcie szczęśliwe i zdrowe tu i teraz, ze wszystkim co macie dziś i dzielcie się z tym ze wszystkimi wokół Was❄☃️🌈💞💕

Załączniki

• Screenshot_20221223-065640_Premom.jpg
    Screenshot_20221223-065640_Premom.jpg
    135,4 KB · Wyświetleń: 24

Wesołych Świąt🎄🎅🏻⭐️!
Kochana dziękuję 💚🍀 życzę Tobie również tego samego, trzymam za Ciebie ogrom kciuków 💚🍀.

Kochane ja się dołączam do życzeń 💚, życzę Wam wszystkim dużo odpoczynku, siły, świat spędzonych jak sobie wymarzycie, żebyście wszystkie w najbliższym czasie ujrzały dwie kreski i donosiły zdrowe ciąże 💚🍀

reklama
Do góry