reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Cześć, czy można do Was dołączyć? :) Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości :) mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.

A i mamy 15 letniego syna :)
Cześć, No pewnie, rozgość się, ale nie na długo😉.
Już Cię wpisałam na 31.12, więc życzę pozytywnego końca roku.
Jajnika nie masz z jakiego powodu?

Z racji tego, że wstałam pierwsza, postanowiłam złożyć życzenia świąteczne.
Potem już raczej czasu mieć nie będę.

Życzę Wam zdrowych, smacznych i spokojnych Świąt.
Oby każda spędziła je, jak sobie wymarzyła.
Te, które jadą do rodzin- żeby bezpiecznie dotarły.
Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole😉.
Żeby każda znalazła pod choinką wymarzony prezent.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.

I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.
A te, które testują- samych pozytywów.

Wesołych Świąt🎄🎅🏻⭐️!

Pytanie z seri głupich:
Czy ból jajnika oznacza owulacje ? 😜
Ja mialam bol przez 3 dni i nie wiem, ktorego dnia ta ovu się odbyla dzis temperatura deczko w gorę, przykro mi ze nie skoczyła mocniej czulabym się pewniej. A ovufriend wskazuje mi 3 dni po.

Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole😉.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.

I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.

Wesołych Świąt🎄🎅🏻⭐️!
Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co dobre na te święta Wam życzę, by najskrytsze marzenia wreszcie się spełniły, by wszystko układało się tak, by niczego w zyciu Wam nie brakowało. Bądźcie szczęśliwe i zdrowe tu i teraz, ze wszystkim co macie dziś i dzielcie się z tym ze wszystkimi wokół Was❄☃️🌈💞💕

Załączniki

• Screenshot_20221223-065640_Premom.jpg
    Screenshot_20221223-065640_Premom.jpg
    135,4 KB · Wyświetleń: 21

Wesołych Świąt🎄🎅🏻⭐️!
Kochana dziękuję 💚🍀 życzę Tobie również tego samego, trzymam za Ciebie ogrom kciuków 💚🍀.

Kochane ja się dołączam do życzeń 💚, życzę Wam wszystkim dużo odpoczynku, siły, świat spędzonych jak sobie wymarzycie, żebyście wszystkie w najbliższym czasie ujrzały dwie kreski i donosiły zdrowe ciąże 💚🍀

reklama
Do góry