Bolilol
Fanka BB :)
o, to super nowiny, cieszę się, oby tak dalejhumor mi powrócił. 13dc. Ogólnie jakiś wyluzowałam (nie mylić z odpuszczeniem). Głowa nie boli :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o, to super nowiny, cieszę się, oby tak dalejhumor mi powrócił. 13dc. Ogólnie jakiś wyluzowałam (nie mylić z odpuszczeniem). Głowa nie boli :-)
Zapomniałam napisać, ja następnego dnia dostałam okres@eMeczk@ , @LadyCaro , czy może macie już okres? @Owulacja , Ty coś pisałaś o okresie, czy mi się śniło?
@Crazylalafresh , @kolorowamama00 , czekam na Wasze aktualizacje.
@olka11135 , Tobie nie wiem, co wpisać po tej becie 3 dpo.
Cześć, No pewnie, rozgość się, ale nie na długo.Cześć, czy można do Was dołączyć? Staramy się z mężem o drugie dziecko, ale nie jesteśmy już pierwszej młodości mamy za sobą około 10 cykli starań z przerwami. Jeżeli chodzi o mnie to mam tylko jeden jajnik więc nie każdy miesiąc daje mi taką możliwość zajścia w ciążę.
A i mamy 15 letniego syna
Ja mialam bol przez 3 dni i nie wiem, ktorego dnia ta ovu się odbyla dzis temperatura deczko w gorę, przykro mi ze nie skoczyła mocniej czulabym się pewniej. A ovufriend wskazuje mi 3 dni po.Pytanie z seri głupich:
Czy ból jajnika oznacza owulacje ?
Ja również przyłączam się do życzeń. Wszystkiego co dobre na te święta Wam życzę, by najskrytsze marzenia wreszcie się spełniły, by wszystko układało się tak, by niczego w zyciu Wam nie brakowało. Bądźcie szczęśliwe i zdrowe tu i teraz, ze wszystkim co macie dziś i dzielcie się z tym ze wszystkimi wokół Was❄Z racji tego, że wstałam pierwsza, postanowiłam złożyć życzenia świąteczne.
Potem już raczej czasu mieć nie będę.
Życzę Wam zdrowych, smacznych i spokojnych Świąt.
Oby każda spędziła je, jak sobie wymarzyła.
Te, które jadą do rodzin- żeby bezpiecznie dotarły.
Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole.
Żeby każda znalazła pod choinką wymarzony prezent.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.
I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.
A te, które testują- samych pozytywów.
Wesołych Świąt️!
Kochana dziękuję życzę Tobie również tego samego, trzymam za Ciebie ogrom kciuków .Z racji tego, że wstałam pierwsza, postanowiłam złożyć życzenia świąteczne.
Potem już raczej czasu mieć nie będę.
Życzę Wam zdrowych, smacznych i spokojnych Świąt.
Oby każda spędziła je, jak sobie wymarzyła.
Te, które jadą do rodzin- żeby bezpiecznie dotarły.
Te, które organizują Święta u siebie- by im wszystko się udało: od potraw po ułożenie sztućców na stole.
Żeby każda znalazła pod choinką wymarzony prezent.
Niech odejdą w niepamięć niesnaski i spory, cieszcie się wspólnie spędzonym czasem.
I teraz staraczkowe życzenia: te, które mają owulację, by w tym świątecznym ferworze znalazły czas na to, by zasiąść na trzona. Oby to było owocne.
A te, które testują- samych pozytywów.
Wesołych Świąt️!
U nas szaro buro, prawie sniegu nie ma, ehhh biale święta to magia, jakby nie moglo mrozic dłużej i odpuścić po świętach ❄Dziewczynki jak dziś wyruszcie na drogę to uważajcie . Nie wiem jak u Was, ale na Śląsku mamy totalne lodowisko na drodze .
U nas to samo, tyle, że to co stopniało zrobiło szklankę na drodze, wydaje Ci się czarny asfalt, a auto chce bokiem przy 40km/h jechaćU nas szaro buro, prawie sniegu nie ma, ehhh biale święta to magia, jakby nie moglo mrozic dłużej i odpuścić po świętach ❄