reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Pewnie, ze można dołączyć 🥰 zapraszamy serdecznie. Jeszcze teraz testowanie w tym miesiącu? W której fazie cyklu jesteś/dc?
Rozgośc się, jeśli już w grudniu nie testujesz, to zapraszamy do zapisów w styczniu 😘 ale już z nami zostań 😘

Dziękuję :) Jestem w 16 dc i będę testować 31.12. :)

Polecam po @LadyCaro premium Medical przy wiatraku, zarówno dr Godek, jak i dr Warzecha mega spoko.
Dr Godek
Oprah Winfrey Oops GIF by WE tv

Ja z tego zaścianka co to nazwisko to tylko z jedną postacią się kojarzy :p

Ostatnia edycja:
Co do prezentów pod choinkę, w sumie prezentem będzie odpoczynek i spędzenie caszu z rodzinką 💚. Mężowi kazałam nic nie kupować, żebyśmy po nowym roku lepiej gdzieś sobie pojechali /polecieli 🥰. Mężowi akurat kupiłam masaże, bo ma intesywny okres w pracy, więc chce żeby trochę zadbał o siebie 💚. Ja się cieszę, że w tym roku sama prezentuje od serca czekolady robione i likierki ładnie w kartonach fasadowych wyłożone siankiem 🥰. Co prawda jestem już wyrąbana 😂, a zostało mi jeszcze 19 czekolad do zrobienia, ale co tam😂

reklama
Do góry