reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
a ja dziś miałam jakąś strasznie niepsokojną noc, Stary mówi, że przyszedł do łóżka 00:30 a ja chciałam wstawać do pracy, potem o 2 znów wstawałam do pracy, potem kazałam mu wracać, sama mówiłam, że wracam, a jak wstawał do roboty to się pytałam gdzie był
Nieźle. Ja po północy skończyłam przygotować schab do wędzenia 😂😂😂.

Z jednej strony niby jestem smutna, ale z drugiej to już taka apatia odnośnie tych starań mnie dopadła...
Masz prawo, bo każdy ma próg wytrzymałości, każdy ma chwilę słabości. A u Ciebie pewnie już wszystkie etapy, nadzieli, złości, obojętności.
Jesteś i tak silna 🍀💚. Życzę z całego serca żeby ta siła przyniosła piękny efekt 💚, wiem, że Tobie prwnie ciężko w to uwierzyć, ale za to ja będę w to wierzyć!

jak to mój Stary mówi o ludziach jadących 5km/h "na spacer se wyszedł"
Ja mówię wtedy "rower sobie kup, będzie mniej pedałów to ogarniesz jak się jeździ" ;)
A nic, siedze se. Dziś znów jestem słomianą wdową, bo przyjacielowi Stwerego urodził się syn, więc idzie pić wódkę. A ja będę płakać nad swoim losem
Potowarzyszę....Mój do 2 w nocy w pracy, a ja muszę czekać dla celów wyższych...
U mnie wczoraj ani pęcherzyków nie widział, ani, że była owu. Endo mu zmalała. Dobra przyjmuje, że coś pojebał trudno 😂. Oby tak było i czekam na testowanie😂😂😂 a jak nie to niech przychodzi okres i clo 🤷‍♀️
Słuchaj Karola, co ty się przejmujesz tym co on widział a czego nie widział. Na wszelki wypadek to ty działaj tak, jakby ci nigdy nie mówił nic, czyli na pełnych obrotach trzonowanie, prog po 7 dniach od owu i sikaaaasz z nami. Olać co ona tam widział na USG...
ja mam dola od środy, bo zrobiłam test, i był biały, na domiar tego w robocie problemy, stary dziś mówi ze trzeba choinkę ubrać, a mi się wszystkiego odechciewa, dosłownie wszystkiego. Nie mam na nic ochoty❌
Przytulasek dla ciebie!

reklama
Jakby wszyscy ludzie świata zrzucili się po 1gr dla mnie, to bym była bogata. Dlaczego nie mogą tego zrobić?
Wytrzymacie dzisiejszy wieczór ze mną?

Do góry