reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

jest taka disneyowska piosenka, która zawsze, zawsze wywołuje u mnie łzy. I jak czuję jakieś napiecie, potrzebuję się wypłakać, to ją puszczam, spuszczam emocje, ryczę 4 minuty i mi lepiej :D
Dobrze, że masz taki sposób, niedobrze wiadomo, że jest o co płakać, ale dobrze jest się tak oczyścić 💚🍀.
Dużo uśmiechu i pozytywnej energii wysyłam w Twoja stronę 😁💚

reklama
A nic, siedze se. Dziś znów jestem słomianą wdową, bo przyjacielowi Stwerego urodził się syn, więc idzie pić wódkę. A ja będę płakać nad swoim losem
Farah Zeynep Abdullah Bro GIF by TRT
przytulam 🤗 ❤️ ❤️ ❤️

Gdyby to miało działać, to bym była w ciąży chyba ośmioraczkowej :D Lubię gasić takie teksty doktorskim "przedstaw mi empiryczne dowody, że ma to jakikolwiek wpływ na układ rozrodczy".

Jak już oddam dziecko to chciałabym jeszvze uścisnąć fiuuta Twojego męża, może to też pomoże

U mnie też oczekiwania na okres, bo test biały 😂
A który dpo?
Ja to nawet nie testuje, nie wiem w sumie kiedy okresu się spodziewać 😂😂 żyje sobie beztrosko 😁 dziś uśmiech na twarz i stwierdzam, że będzie dobrze!
Spałam dziś z max. 3h, tyle godzin do pracy jazdy, a ja wyspana totalny luz uśmiech 😂 jak zwykle odwrotnie 😂😂😂

Chyba wszystkie przez to w święta będziemy przechodzić, nie jesteś sama :) U mnie na dobitkę bratowa dopiero co porodziła, więc do arsenału tekstów dojdzie też "teraz wasza kolej/potrzymaj dziecko, to zajdziesz/musisz się napatrzeć, to pójdzie".

Co zrobisz, trzeba po prostu osiągnąć odpowiedni poziom wyjebongo.
Relaxed Mad Men GIF
Przepraszam 🙊 nie powinnam bo to nie jest śmieszne ale ten tekst "wyjebongo" rozłożył mnie totalnie 🤭🙈🤣🤣🤣🤣

reklama
A który dpo?
Ja to nawet nie testuje, nie wiem w sumie kiedy okresu się spodziewać 😂😂 żyje sobie beztrosko 😁 dziś uśmiech na twarz i stwierdzam, że będzie dobrze!
Spałam dziś z max. 3h, tyle godzin do pracy jazdy, a ja wyspana totalny luz uśmiech 😂 jak zwykle odwrotnie 😂😂😂
a ja dziś miałam jakąś strasznie niepsokojną noc, Stary mówi, że przyszedł do łóżka 00:30 a ja chciałam wstawać do pracy, potem o 2 znów wstawałam do pracy, potem kazałam mu wracać, sama mówiłam, że wracam, a jak wstawał do roboty to się pytałam gdzie był

Do góry