reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
a ja dziś miałam jakąś strasznie niepsokojną noc, Stary mówi, że przyszedł do łóżka 00:30 a ja chciałam wstawać do pracy, potem o 2 znów wstawałam do pracy, potem kazałam mu wracać, sama mówiłam, że wracam, a jak wstawał do roboty to się pytałam gdzie był
Nieźle. Ja po północy skończyłam przygotować schab do wędzenia 😂😂😂.

Z jednej strony niby jestem smutna, ale z drugiej to już taka apatia odnośnie tych starań mnie dopadła...
Masz prawo, bo każdy ma próg wytrzymałości, każdy ma chwilę słabości. A u Ciebie pewnie już wszystkie etapy, nadzieli, złości, obojętności.
Jesteś i tak silna 🍀💚. Życzę z całego serca żeby ta siła przyniosła piękny efekt 💚, wiem, że Tobie prwnie ciężko w to uwierzyć, ale za to ja będę w to wierzyć!

jak to mój Stary mówi o ludziach jadących 5km/h "na spacer se wyszedł"
Ja mówię wtedy "rower sobie kup, będzie mniej pedałów to ogarniesz jak się jeździ" ;)
A nic, siedze se. Dziś znów jestem słomianą wdową, bo przyjacielowi Stwerego urodził się syn, więc idzie pić wódkę. A ja będę płakać nad swoim losem
Potowarzyszę....Mój do 2 w nocy w pracy, a ja muszę czekać dla celów wyższych...
U mnie wczoraj ani pęcherzyków nie widział, ani, że była owu. Endo mu zmalała. Dobra przyjmuje, że coś pojebał trudno 😂. Oby tak było i czekam na testowanie😂😂😂 a jak nie to niech przychodzi okres i clo 🤷‍♀️
Słuchaj Karola, co ty się przejmujesz tym co on widział a czego nie widział. Na wszelki wypadek to ty działaj tak, jakby ci nigdy nie mówił nic, czyli na pełnych obrotach trzonowanie, prog po 7 dniach od owu i sikaaaasz z nami. Olać co ona tam widział na USG...
ja mam dola od środy, bo zrobiłam test, i był biały, na domiar tego w robocie problemy, stary dziś mówi ze trzeba choinkę ubrać, a mi się wszystkiego odechciewa, dosłownie wszystkiego. Nie mam na nic ochoty❌
Przytulasek dla ciebie!

reklama
Jakby wszyscy ludzie świata zrzucili się po 1gr dla mnie, to bym była bogata. Dlaczego nie mogą tego zrobić?
Wytrzymacie dzisiejszy wieczór ze mną?

Do góry