DobreMyśli
Fanka BB :)
Jest superMam wyniki:
Beta 686,5
Prog 21,9
Dla przypomnienia wczoraj było:
Beta 442,4
Prog 17,0
No to chyba jest ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest superMam wyniki:
Beta 686,5
Prog 21,9
Dla przypomnienia wczoraj było:
Beta 442,4
Prog 17,0
No to chyba jest ok?
Nieźle. Ja po północy skończyłam przygotować schab do wędzenia .a ja dziś miałam jakąś strasznie niepsokojną noc, Stary mówi, że przyszedł do łóżka 00:30 a ja chciałam wstawać do pracy, potem o 2 znów wstawałam do pracy, potem kazałam mu wracać, sama mówiłam, że wracam, a jak wstawał do roboty to się pytałam gdzie był
przeczytałam schab do więzienia...Nieźle. Ja po północy skończyłam przygotować schab do wędzenia .
Masz prawo, bo każdy ma próg wytrzymałości, każdy ma chwilę słabości. A u Ciebie pewnie już wszystkie etapy, nadzieli, złości, obojętności.Z jednej strony niby jestem smutna, ale z drugiej to już taka apatia odnośnie tych starań mnie dopadła...
Ja teżprzeczytałam schab do więzienia...
Haha, ja sprawdziłam czy tak nie napisałam bo jak szybko pisze plus słownik to może coś być głupiego.przeczytałam schab do więzienia...
Ja mówię wtedy "rower sobie kup, będzie mniej pedałów to ogarniesz jak się jeździ"jak to mój Stary mówi o ludziach jadących 5km/h "na spacer se wyszedł"
Potowarzyszę....Mój do 2 w nocy w pracy, a ja muszę czekać dla celów wyższych...A nic, siedze se. Dziś znów jestem słomianą wdową, bo przyjacielowi Stwerego urodził się syn, więc idzie pić wódkę. A ja będę płakać nad swoim losem
Słuchaj Karola, co ty się przejmujesz tym co on widział a czego nie widział. Na wszelki wypadek to ty działaj tak, jakby ci nigdy nie mówił nic, czyli na pełnych obrotach trzonowanie, prog po 7 dniach od owu i sikaaaasz z nami. Olać co ona tam widział na USG...U mnie wczoraj ani pęcherzyków nie widział, ani, że była owu. Endo mu zmalała. Dobra przyjmuje, że coś pojebał trudno . Oby tak było i czekam na testowanie a jak nie to niech przychodzi okres i clo
Przytulasek dla ciebie!ja mam dola od środy, bo zrobiłam test, i był biały, na domiar tego w robocie problemy, stary dziś mówi ze trzeba choinkę ubrać, a mi się wszystkiego odechciewa, dosłownie wszystkiego. Nie mam na nic ochoty