Calineczka92
Fanka BB :)
Bosze to wszyztsko jednak nie jest 0-1Nie śmiej się bo mi endometrium chudnie co cykl przed owu jest grubsze niż po.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bosze to wszyztsko jednak nie jest 0-1Nie śmiej się bo mi endometrium chudnie co cykl przed owu jest grubsze niż po.
Ale super, cieszę się bardzooooo!Czy mogę jeszcze chwilę pobyć atencjuszką? Obiecuję, że jutro po becie spierrdalam w podskokach
Ale se siknelam i chce się pochwalić
Gratulacje!!Czy mogę jeszcze chwilę pobyć atencjuszką? Obiecuję, że jutro po becie spierrdalam w podskokach
p.s. z ciąży się cieszę a nie ze będziesz spieeerdaaalala w podskokachAle super, cieszę się bardzooooo!
Gratulacje!!
Ps. trzymasz za osikane
wyschło to nie czujeGratulacje!!
Ps. trzymasz za osikane
o zesz jakie piękne jak w mordę strzelił! Jestem taka wzruszona!Czy mogę jeszcze chwilę pobyć atencjuszką? Obiecuję, że jutro po becie spierrdalam w podskokach
właśnie sobie uświadomiłam, że wiem dlaczego akurat teraz zaszłaś… To nie dzięki jakimś tam witaminom, to dzięki pierniczkom z biedry o smaku pomarańczowym bez pomarańczyCzy mogę jeszcze chwilę pobyć atencjuszką? Obiecuję, że jutro po becie spierrdalam w podskokach
A nie ma terminu na sierpień?o zesz jakie piękne jak w mordę strzelił! Jestem taka wzruszona!
Zakładasz wrześniowe i czekasz tam na nas?