Sylwanka89
Fanka BB :)
Bardzo ładnie przyrastaMam wyniki:
Beta 686,5
Prog 21,9
Dla przypomnienia wczoraj było:
Beta 442,4
Prog 17,0
No to chyba jest ok?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo ładnie przyrastaMam wyniki:
Beta 686,5
Prog 21,9
Beta 442,4
Prog 17,0
No to chyba jest ok?
Najgorzej, tuleJa też dzisiaj dola złapałam, bo biały ten test. Dodatkowo nikt mojej sytuacji nie rozumie, stresuje mnie to, że podczas świąt znowu będą patrzeć czy pije, życzyć dziecka i jakieś farmazony gadać. Odechciewa się.
Może i było dawno, ale ja pamietam Przytulam i łącze się w podłym nastrojuno mam zamiar siedzieć na forum cały wieczór. Puszczę top model w tv i będę siedzieć.
Wczoraj nawet puściłam wulkany, żeby popłakać. Nie wiem czy pamiętacie, bo kiedyś mówiłam o wulkanach. Ale może to było dawno?
Jak tak zrobią to powiedz: oj nie, takiego to nie chcęChyba wszystkie przez to w święta będziemy przechodzić, nie jesteś sama U mnie na dobitkę bratowa dopiero co porodziła, więc do arsenału tekstów dojdzie też "teraz wasza kolej/potrzymaj dziecko, to zajdziesz/musisz się napatrzeć, to pójdzie".
Co zrobisz, trzeba po prostu osiągnąć odpowiedni poziom wyjebongo.
A bo jak coś nie idzie to parami. Wytrwałościja mam dola od środy, bo zrobiłam test, i był biały, na domiar tego w robocie problemy, stary dziś mówi ze trzeba choinkę ubrać, a mi się wszystkiego odechciewa, dosłownie wszystkiego. Nie mam na nic ochoty
Kocham!!! Takiego nie chcę xDMoże i było dawno, ale ja pamietam Przytulam i łącze się w podłym nastroju
Jak tak zrobią to powiedz: oj nie, takiego to nie chcę
Jak już oddam dziecko to chciałabym jeszvze uścisnąć fiuuta Twojego męża, może to też pomoże
Pięknie, nudnej ciążyMam wyniki:
Beta 686,5
Prog 21,9
Beta 442,4
Prog 17,0
No to chyba jest ok?
O kurde, tak! To mój nowy tekst!Może i było dawno, ale ja pamietam Przytulam i łącze się w podłym nastroju
Jak tak zrobią to powiedz: oj nie, takiego to nie chcę
źle zobaczyłam!Beta spadkowa? a prog do góry?