reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

@LadyCaro wiadomo,ze tak!
Season 2 Friends Tv Show GIF by Friends

reklama
U mnie wczoraj ani pęcherzyków nie widział, ani, że była owu. Endo mu zmalała. Dobra przyjmuje, że coś pojebał trudno 😂. Oby tak było i czekam na testowanie😂😂😂 a jak nie to niech przychodzi okres i clo 🤷‍♀️
U mnie też raz jakaś przypadkowa ginekolog nie zauważyła owulacji i kazała mi się starać bo widzi w 18dc pęcherzyk 10mm i z niego może być owulacja za parę dni. Progesteron po kilku dniach ponad 30ng wiec była wtedy kiedy uważałam- dzień przed wizytą. 😅

U mnie też raz jakaś przypadkowa ginekolog nie zauważyła owulacji i kazała mi się starać bo widzi w 18dc pęcherzyk 10mm i z niego może być owulacja za parę dni. Progesteron po kilku dniach ponad 30ng wiec była wtedy kiedy uważałam- dzień przed wizytą. 😅
Karoli przy okazji endometrium schudło w tydzień z 5-6mm do 2mm według tego lekarza

Ja mówię wtedy "rower sobie kup, będzie mniej pedałów to ogarniesz jak się jeździ" ;)

Potowarzyszę....Mój do 2 w nocy w pracy, a ja muszę czekać dla celów wyższych...

Słuchaj Karola, co ty się przejmujesz tym co on widział a czego nie widział. Na wszelki wypadek to ty działaj tak, jakby ci nigdy nie mówił nic, czyli na pełnych obrotach trzonowanie, prog po 7 dniach od owu i sikaaaasz z nami. Olać co ona tam widział na USG...

Przytulasek dla ciebie!
Działać, działam, okaże się za kilka dni kto miał rację 😂😂😂

No to też racja i endo 3 w 21dc a w 13dc widział między 5-6😂🤷‍♀️

Karoli przy okazji endometrium schudło w tydzień z 5-6mm do 2mm według tego lekarza
Każdy lekarz inaczej mierzy endometrium- ja chodzę na USG zawsze co 2-3 dni i mam różne wartości- w zależności w którym miejscu się zmierzy i który lekarz mierzy. Nawet w szpitalu przed histero mieli dwa różne zdania co do mojego endo bo 2 lekarzy. Na jednym USG miałam jakieś 5mm a u drugiego lekarza niecałe 3mm. 🤷‍♀️

Każdy lekarz inaczej mierzy endometrium- ja chodzę na USG zawsze co 2-3 dni i mam różne wartości- w zależności w którym miejscu się zmierzy i który lekarz mierzy. Nawet w szpitalu przed histero mieli dwa różne zdania co do mojego endo bo 2 lekarzy. Na jednym USG miałam jakieś 5mm a u drugiego lekarza niecałe 3mm. 🤷‍♀️
Co 🤯, wtf. Mi ten sam lekarz.

reklama
Do góry