reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🎅🏻🎄Mikołaj w grudniu testy przynosi, o dwie kreski na każdym prosi.☃️🌨

reklama
Powiem więcej kibicuje z całego serca kazdej z Was i kazda inf na kazdej temat jest tu dla mnie ważna, ja się juz do Was przywiazałam i kibicuje, bo mam sama 3 dzieci i chcialabym zeby kazda miala conajmniej jedno, lub dwoje, bo najwiecej Was sie stara o te właśnie. Ja jestem w mniejszości jak nie jedyna, ktora stara się o 4 i jesli mi się nie uda, to wiadomo, swoją gromadke juz mam, ale za Was wszystkie trzymam kciuki, bo kazda powinna decydowac ile tych dzieci chce mieć, lub zdecydować ze ich wcale nie chce mieć, a nie decyduje za nią losowy szczegół zdrowotny. Jesteście bardzo silne i jednocześnie bardzo kruche a mimo, to siadacie na chwilę w staraniach i wstajecie ponownie, nie wiem czy dalabym radę tak jak Wy. Czasami myślę zeby pożegnać się i zaprzestać prób a z drugiej strony, chce zobaczyć jak każda z Was zegna się ze staraniami i laduje z brzuszkiem w Mamach. Tego Wam z serca w Nowym Roku życzę.
Bardzo pięknie napisane 🙂🙂
Ja najbardziej czego się boję to braku diagnozy i nieznalezienie przyczyny niepłodności. Diagnoza dla mnie jest o tyle lepsza, że mogę z nią walczyć. Albo zakończyć starania bo przyczyna jest nie do przejścia i poszukać innych rozwiązań np adopcji. A niewiedza dla mnie jest najgorsza bo niewiadomo co robić dalej. Takie życie w zawieszeniu.

reklama
Powiem więcej kibicuje z całego serca kazdej z Was i kazda inf na kazdej temat jest tu dla mnie ważna, ja się juz do Was przywiazałam i kibicuje, bo mam sama 3 dzieci i chcialabym zeby kazda miala conajmniej jedno, lub dwoje, bo najwiecej Was sie stara o te właśnie. Ja jestem w mniejszości jak nie jedyna, ktora stara się o 4 i jesli mi się nie uda, to wiadomo, swoją gromadke juz mam, ale za Was wszystkie trzymam kciuki, bo kazda powinna decydowac ile tych dzieci chce mieć, lub zdecydować ze ich wcale nie chce mieć, a nie decyduje za nią losowy szczegół zdrowotny. Jesteście bardzo silne i jednocześnie bardzo kruche a mimo, to siadacie na chwilę w staraniach i wstajecie ponownie, nie wiem czy dalabym radę tak jak Wy. Czasami myślę zeby pożegnać się i zaprzestać prób a z drugiej strony, chce zobaczyć jak każda z Was zegna się ze staraniami i laduje z brzuszkiem w Mamach. Tego Wam z serca w Nowym Roku życzę.
Kochana ja za Ciebie też trzymam kciuki 🍀✊✊. Też się nie poddajesz i jesteś silna ❤️.

Do góry