anyżowa
Fanka BB :)
PowodzeniaJutro testuję, w razie czego będę się martwić później jak olśni mnie blask wizira
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
PowodzeniaJutro testuję, w razie czego będę się martwić później jak olśni mnie blask wizira
Trzymam kciuki ️Jutro testuję, w razie czego będę się martwić później jak olśni mnie blask wizira
@Lady With Cats nie „coś”, tylko wszystkieJutro sporo Was testuje.
Może coś z tego będzie.
Nie ma co się smutac, cykl stracony, byłam z dzieckiem w szpitalu w okolicy owulki, generalnie brak technicznych możliwościMi można wpisać
o rety, mam nadzieję, że dziecko już zdrowe!Nie ma co się smutac, cykl stracony, byłam z dzieckiem w szpitalu w okolicy owulki, generalnie brak technicznych możliwości
Bardzo pięknie napisanePowiem więcej kibicuje z całego serca kazdej z Was i kazda inf na kazdej temat jest tu dla mnie ważna, ja się juz do Was przywiazałam i kibicuje, bo mam sama 3 dzieci i chcialabym zeby kazda miala conajmniej jedno, lub dwoje, bo najwiecej Was sie stara o te właśnie. Ja jestem w mniejszości jak nie jedyna, ktora stara się o 4 i jesli mi się nie uda, to wiadomo, swoją gromadke juz mam, ale za Was wszystkie trzymam kciuki, bo kazda powinna decydowac ile tych dzieci chce mieć, lub zdecydować ze ich wcale nie chce mieć, a nie decyduje za nią losowy szczegół zdrowotny. Jesteście bardzo silne i jednocześnie bardzo kruche a mimo, to siadacie na chwilę w staraniach i wstajecie ponownie, nie wiem czy dalabym radę tak jak Wy. Czasami myślę zeby pożegnać się i zaprzestać prób a z drugiej strony, chce zobaczyć jak każda z Was zegna się ze staraniami i laduje z brzuszkiem w Mamach. Tego Wam z serca w Nowym Roku życzę.
Dokładnie jeśli miałby być to objawy ciążowe to test już wykryje ciążę.jeśli jest coś na rzeczy to test Ci już wyjdzie pozytywny
Kochana ja za Ciebie też trzymam kciuki . Też się nie poddajesz i jesteś silna .Powiem więcej kibicuje z całego serca kazdej z Was i kazda inf na kazdej temat jest tu dla mnie ważna, ja się juz do Was przywiazałam i kibicuje, bo mam sama 3 dzieci i chcialabym zeby kazda miala conajmniej jedno, lub dwoje, bo najwiecej Was sie stara o te właśnie. Ja jestem w mniejszości jak nie jedyna, ktora stara się o 4 i jesli mi się nie uda, to wiadomo, swoją gromadke juz mam, ale za Was wszystkie trzymam kciuki, bo kazda powinna decydowac ile tych dzieci chce mieć, lub zdecydować ze ich wcale nie chce mieć, a nie decyduje za nią losowy szczegół zdrowotny. Jesteście bardzo silne i jednocześnie bardzo kruche a mimo, to siadacie na chwilę w staraniach i wstajecie ponownie, nie wiem czy dalabym radę tak jak Wy. Czasami myślę zeby pożegnać się i zaprzestać prób a z drugiej strony, chce zobaczyć jak każda z Was zegna się ze staraniami i laduje z brzuszkiem w Mamach. Tego Wam z serca w Nowym Roku życzę.