Owulacja
Fanka BB :)
Trzymam kciuki mocno mocnoSi, dobrze pamiętasz :-))
Jutro jedziemy po naszego ostatniego bombelka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki mocno mocnoSi, dobrze pamiętasz :-))
Jutro jedziemy po naszego ostatniego bombelka
ja się tak zastanawiam nad tą prolaktyną. W mojej głowie jej problemem jest to, że jak jest wysoka to nie ma owulki. Ale jak u Ciebie są to czemu ona ma być problemem? Obniża jakość jajek czy co?9 miesiąc właśnie minął TSH mam zwykle koło 2 a nawet mniej. W tym miesiącu wyjątkowo wyszło 2.5 ale obstawiam stres. Na prolaktyne biorę leki od sierpnia i spada ale baaaardzo wolno.
Zakłóca pracę ciałka żółtego i ma wpływ na utrzymanie ciąży. Stąd pewnie to ładowanie duphastonuja się tak zastanawiam nad tą prolaktyną. W mojej głowie jej problemem jest to, że jak jest wysoka to nie ma owulki. Ale jak u Ciebie są to czemu ona ma być problemem? Obniża jakość jajek czy co?
ciekawe, nie wiedziałam tego. Też muszę powtórzyć badanie. Miałam w tym miesiącu, ale nie wiem czy biochem by nie zakłamał wynikuZakłóca pracę ciałka żółtego i ma wpływ na utrzymanie ciąży. Stąd pewnie to ładowanie duphastonu
znam ból tych palmień, teraz 2 miesiące nie miałąm i pewnie będę siedzieć jak na szpilkach, żeby nie mieć i w tym miesiącu...Tak się cieszyłam, że w tym cyklu nie miałam plamienia w 4-6dpo. No to mam dzisiaj :/ w tej chwili to tylko turbolekkie plamienie, oby się nie rozkręciło
Pewnie trochę ponad normę nie ma jakiś drastycznych skutków. W końcu babki karmiące zachodza. U mnie było 59 ng/ml przy normie 23 ng/mlciekawe, nie wiedziałam tego. Też muszę powtórzyć badanie. Miałam w tym miesiącu, ale nie wiem czy biochem by nie zakłamał wyniku
Będziesz się badała w tym kierunku? Histero?Tak się cieszyłam, że w tym cyklu nie miałam plamienia w 4-6dpo. No to mam dzisiaj :/ w tej chwili to tylko turbolekkie plamienie, oby się nie rozkręciło
no to ponad dwukrotnie. A ile masz po lekach?Pewnie trochę ponad normę nie ma jakiś drastycznych skutków. W końcu babki karmiące zachodza. U mnie było 59 ng/ml przy normie 23 ng/ml
przepraszam jeśli głupie pytanie i nie znam całej historii ale to nie czas w którym mogło by być implementacyjne?Tak się cieszyłam, że w tym cyklu nie miałam plamienia w 4-6dpo. No to mam dzisiaj :/ w tej chwili to tylko turbolekkie plamienie, oby się nie rozkręciło