No wiadomo, tak samo, żeby nie bolało. Ale to wszystko jest bardzo indywidualne. Pisze Ci o tym byś nie panikowała gdyby Ci nie spadało tak jakbyś chciała. Bolec może. Mnie do teraz czasem potrafi kłuć a meto dostałam w listopadzieNo generalnie prawda jest taka że każda w takiej sytuacji chce żeby ta beta spadała jak najszybciej ale to chyba indywidualna kwestia.
reklama
No staram sie być spokojna. Lekarze raczej wykluczają żeby ten jajowód pękł. Ale wiadomo nie mogą tego wykluczyć. Ale oszczędzam się i teraz spokojnie czekam aż beta spadnie.No wiadomo, tak samo, żeby nie bolało. Ale to wszystko jest bardzo indywidualne. Pisze Ci o tym byś nie panikowała gdyby Ci nie spadało tak jakbyś chciała. Bolec może. Mnie do teraz czasem potrafi kłuć a meto dostałam w listopadzie
Nigdy tego nie mogą wykluczyć, były przypadki dziewczyn którym spadło do 0 a i tak pękł wiec nie ma co się nastawiać negatywnie. Wiele z nas to przeszło, dasz radęNo staram sie być spokojna. Lekarze raczej wykluczają żeby ten jajowód pękł. Ale wiadomo nie mogą tego wykluczyć. Ale oszczędzam się i teraz spokojnie czekam aż beta spadnie.
No właśnie to jest najgorsze. To oczekiwanie czy nic się nie stanie. No ale trzeba być dobrej myśli.Nigdy tego nie mogą wykluczyć, były przypadki dziewczyn którym spadło do 0 a i tak pękł wiec nie ma co się nastawiać negatywnie. Wiele z nas to przeszło, dasz radę
Na pewno nie zawsze, to jest medycyna nie pisałam ze zawsze tak jestNieprawda ze zawsze im niższa tym wolniej, u mnie było odwrotnie
Patka2207
Fanka BB :)
Ja miałam ok 1600, trafiłam do szpitala z plamieniem i bólem w pachwinie. Po paru godzinach spadła do ok 750 po mtx wzrosła do 1300. Potem spadła po tygodniu i 2 dawce do 250. Teoretycznie to jakieś 2 tygodnie z hakiem mi to zajęło a beta była wysoka. Jajowód kuje do dziś a też jestem ponad pół rok po mtx
olka11135
Fanka BB :)
Ja już po wizycie beta dzisiaj 44,8 także ładnie spada. W USG też okej. Ta zmiana w jajowodzie też się zmniejsza ( wchłania ) także jestem trochę spokojniejsza. Pytałam o te kłucie i może faktycznie występować. Teraz mam zbadać betę za 3 dni.
Ogólnie przy CP jest tez coś takiego jak poronienie trąbkowe
Tak tak słyszałam o tym. Ciąża wtedy uwalnia się do jamy otrzewnej bodajże.Ogólnie przy CP jest tez coś takiego jak poronienie trąbkowe
reklama