reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Metotreksat - ciąża pozamaciczna

Dziewczyny. Dzisiaj beta 77 🙈 w końcu po 12 dniach idę do domu. W piątek mam na wizytę kontrolną przyjść i badać sobie beta hcg. Jeszcze czekam na kontrolne USG.

reklama
Mnie za pierwszym podaniem znacznie urosło o 1/3, podali drugi raz mtx i spadało mięsiac do zera, a betę przy podaniu miałam tez bardzo niską bo Ok 100

Czytałam że różnie spada, ale dużo dziewczyn czekało na spadek do zera około miesiąca, im nizsza beta tym spada coraz wolniej, z moich obserwacji co tydzień o polowe

Czytałam że różnie spada, ale dużo dziewczyn czekało na spadek do zera około miesiąca, im nizsza beta tym spada coraz wolniej, z moich obserwacji co tydzień o polowe
Tak im niższa tym wolniej. Ja we wtorek 77,4 - środa 67,4. Jutro mam wizytę kontrolną i też będą badać więc zobaczymy.

Jedyne co mnie martwi to mam czasami takie kłucie z jednej strony tej po której zlokalizowana ta CP. We wtorek w usg wyglądało to wszystko ok. Wtedy też już miałam te kłucia. Czy któraś z Was tak miała ? Jutro na szczęście wizyta.

reklama
No generalnie prawda jest taka że każda w takiej sytuacji chce żeby ta beta spadała jak najszybciej ale to chyba indywidualna kwestia.

Do góry