reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Metotreksat - ciąża pozamaciczna

Z tego co czytałam w innych tematach na tych forum - nie zawsze cokolwiek zmienia i są lekarze którzy uważają ze nie pomaga a szkodzi. Mam jednak ogromną nadzieję, że po prostu miałyśmy pecha i to tylko statystyka - zdarzyło się raz jeden i jedyny i już nie będziemy musiały nigdy do tego tematu wracać 😀
Dokładnie ✊

reklama
Dziewczyny powiedzieć mi kiedy lekarz wam kazał zażywać kwas foliowy? zaraz po podaniu mtx czy jak beta już spadnie ?

faktycznie dużo 🙈 a pamiętasz może kiedy musiałaś zacząć zażywać kwas foliowy? Na drugi dzień po mtx czy jak beta spadnie ?

Na drugi dzień to nie bo leżałam 8 dni w szpitalu. Nie do końca pamiętam ale chyba pierwsza dawka była we wtorek a druga w czwartek.
Potem byłam na urlopie w miejscu gdzie nie mogłam badać ani bety ani nic. Dostałam w moim mniemaniu okres i a jak wróciłam do Polski to już było 0 i wtedy zaczęłam suplementację

reklama
Na drugi dzień to nie bo leżałam 8 dni w szpitalu. Nie do końca pamiętam ale chyba pierwsza dawka była we wtorek a druga w czwartek.
Potem byłam na urlopie w miejscu gdzie nie mogłam badać ani bety ani nic. Dostałam w moim mniemaniu okres i a jak wróciłam do Polski to już było 0 i wtedy zaczęłam suplementację
Dzięki 🥰 wszystkiego dobrego dla was. Ja na razie czekam jak spadnie

Do góry