reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Metotreksat - ciąża pozamaciczna

Z tego co czytałam w innych tematach na tych forum - nie zawsze cokolwiek zmienia i są lekarze którzy uważają ze nie pomaga a szkodzi. Mam jednak ogromną nadzieję, że po prostu miałyśmy pecha i to tylko statystyka - zdarzyło się raz jeden i jedyny i już nie będziemy musiały nigdy do tego tematu wracać 😀
Dokładnie ✊

reklama
Dziewczyny powiedzieć mi kiedy lekarz wam kazał zażywać kwas foliowy? zaraz po podaniu mtx czy jak beta już spadnie ?

faktycznie dużo 🙈 a pamiętasz może kiedy musiałaś zacząć zażywać kwas foliowy? Na drugi dzień po mtx czy jak beta spadnie ?

Na drugi dzień to nie bo leżałam 8 dni w szpitalu. Nie do końca pamiętam ale chyba pierwsza dawka była we wtorek a druga w czwartek.
Potem byłam na urlopie w miejscu gdzie nie mogłam badać ani bety ani nic. Dostałam w moim mniemaniu okres i a jak wróciłam do Polski to już było 0 i wtedy zaczęłam suplementację

reklama
Na drugi dzień to nie bo leżałam 8 dni w szpitalu. Nie do końca pamiętam ale chyba pierwsza dawka była we wtorek a druga w czwartek.
Potem byłam na urlopie w miejscu gdzie nie mogłam badać ani bety ani nic. Dostałam w moim mniemaniu okres i a jak wróciłam do Polski to już było 0 i wtedy zaczęłam suplementację
Dzięki 🥰 wszystkiego dobrego dla was. Ja na razie czekam jak spadnie

Do góry