reklama
Tak ta beta to podobno kwestia indywidualna organizmu, pani z lab mówiła ze każdy inaczej reaguje niezależnie od poziomu wyjściowej bety.Fascynujące ze każdy organizm inaczej reaguje, mam nadzieję, że i u mnie ta historia się niedługo skończy
A Ty kiedy miałaś podany mtx i kiedy kolejny pomiar?
W połowie i pod koniec listopada, w ptTak ta beta to podobno kwestia indywidualna organizmu, pani z lab mówiła ze każdy inaczej reaguje niezależnie od poziomu wyjściowej bety.
A Ty kiedy miałaś podany mtx i kiedy kolejny pomiar?
O czyli podobnie jak my, daj znać jak beta w piątek. Dużo brakuje do zera?W połowie i pod koniec listopada, w pt
Tydzień temu brakowało bardzo dużo. U mnie powoli spadaO czyli podobnie jak my, daj znać jak beta w piątek. Dużo brakuje do zera?
W innym wątku czytałam ze tak, bo mogą Ci przenieść bakterie na jajowodyHej dziewczyny, czy Wam lekarz też kazał robić posiew z pochwy na choroby przed badaniem drożności jajowodów ?
olka11135
Fanka BB :)
Dziewczyny a jaki macie kod zwolnienia?
Jeżeli chodzi Ci o to czy miałam kod B = ciąża to nie.
Zarówno w szpitalu i po miałam zwolnienie 80%
reklama
Ja nie mam w ogóle żadnego kodu, dlatego się zastanawiałam czy to normalne, ale dzięki za info, bardzo mi pomogłasJeżeli chodzi Ci o to czy miałam kod B = ciąża to nie.
Zarówno w szpitalu i po miałam zwolnienie 80%