blueberry77
Podwójna Marcówka :)
To u nas podobnie - 19-ta, 1-wsza, 4-ta. A od dwóch dni mały się budzi dodatkowo o 23:00. Poprzedniej nocy nie zakumałam i go przetrzymałam do 1:00, ale wczoraj już był bardziej stanowczy :-).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tristanek wcinal dz\isiaj pierwszy raz obiadek (marchewka z jarzynami)
najpierw sie krzywil i dziwil si eze samo mu do buzki nie leci
ale jak zasmakowal to byl krzyk jak sie skonczylo
myslalam ze posikam si eze smiechu
trzyma mnie za reke zebym mu lyzeczki z buzki nei zabrala
i tak dostal podwojna dawke jak na perwszy raz (2 lyzki ) i malo mu jeszcze bylo
jutro jablko zz marchewka
A my mielismy dzis wizyte i za 2 - 3 tygodnie mamy przechodzić na NAN 2. Zaczynać od jednej butelki "dwójki" na dzień i obserwować Synka, aż dojdziemy do odsatwienia jedynki. Tym samym zacząć jak juz beziemy na dwójce podać słoiczki ale też od dwóch łyzeczek dziennie zaczynać...mam to wszystko opisane. Zastanawiam sie tylko nad firmą...Gerber, Hipp czy inna?
Hipp może po otwarciu stać 3 dni w lodówce a np Gerbet 48hChyba wszystkie na raz można stosować nie?
Każda ma coś tam innego w swoim "repertuarze".
Przynajmniej ja będę różne stosować ;-)