reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
Nineczko nie z torbami tylko z garnuszkiem... :-D

A ja nadal 2w1 siedze i czekam... wczoraj była burza wieczorem i ze strachu myślałam że urodze... no i powietrze trochę lżejsze się zrobiło.... :tak:
Miłego dnia! Do wieczora...:-)

Nineczko nie z torbami tylko z garnuszkiem... :-D
Heh heh heh :-)

A u bas burzy nie było i mam nadzieję, że nie będzie, bo niczego się chyba tak nie boję jak burzy w nocy :szok:

Mąż usypia smarkatą a ja mam wolne. I co z tego jak tu takie pustki i nie ma do kogo pyszczka otworzyć :-:)-p

Nineczko u nas tez wczoraj burza była, zasnąc nie mogłam, potwornie boje sie grzmotów! JA od rana juz na bb moje dziecko jeszcze spi, jak to dobrze posiedziec w spokoju, wypić kawusię:tak:

Jakoś tę burzę przeżyłam ;-)
Właśnie uczę potwora samodzielnego zasypiania bez mamusi telepiącej wyrkiem. Już mnie ciarki przechodzą na myśl o lipcowym wyjeździe do Białegostoku :oo2: Będzie miała skończone 8 miesięcy, pewnie będzie już raczkowała i jakoś nie wyobrażam sobie spania z taką wiercipiętą w dużym łóżku ze wzgledu na jej bezpieczeństwo. Jak się obudzi i gdzieś polezie a ja nie zauważę i spadnie na ziemię :szok:
A z drugiej strony kupować łóżeczko turystyczne to kupa kasy jak na jeden wyjazd na pół roku... Nie wiem co robić :no: Teściowie do których jeździmy nie widzą problemu, przecież w końcu zaśnie :wściekła/y:

Witam i ja...

Oj Nineczko :-D:-D u mnie też troszke grzmiało... ale poszło sobie na Mazury... :laugh2: brrrr... też sie boję.. :baffled::szok: a wiecie mam taką stronkę na której można sprawdzać gdzie są burze na bierząco... jak chcecie to wkleje linka..

Miłego dnia!

Dawaj tę stronkę Grubelku - ustawię na startową :happy2:

Idę nakarmić potworzycę - to usypianie trwało tak długo, że nastała pora jedzenia a mamut nie śpi :wściekła/y:
Kochane moje malutkie :cool2:

Dobra dziś pogoda na spacer. Moze przelazę się na budowę? Dzisiaj mają kłaść stropy nad parter. W koncu będę widziała jak wygląda mój domek :cool2:
Chyba zrobię sobie suwaczek ile jeszcze do przeprowadzki, bo u rodziców dobrze ale wiadomo - co własne to własne :dry:

reklama
Do góry