reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Nineczko a najedz na tej stronie na zdjęcie, prawy przycisk myszy, właściwości i bedziesz miala dane obrazka, skopiuj z tych danych adres zdjęcia i ten adres wklej na BB:-)

reklama
zasypianie.JPG

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest! Dziękuję ślicznie :-)

Nineczko dr Sztejter, polecam:-D dowcipny :blink:
hehehe ze dowcipny to ja nie wątpie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

witam kochane
gnije w pracy do 20.00 :no::no::no::no:ale juz sie pocieszam ze zaraz pomkne do domku
u na swszytsko po staremu dom praca. pomoc mam juz od kochanego mezusia wiec jakos teraz mi lezej.
a teraz sie oddalam :rofl2::rofl2:

Witajcie dziewczyny.
U mnie wszystko ok. Dostałam prace wiec mam mało teraz czasu dla siebie. Ale jestem zadowolona że mam tą pracę.
Filipek zdrowy, pogodny czasami marudny hehe.
Pozdrawiam serdecznie!!:-)

hehehe ze dowcipny to ja nie wątpie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:

jasne:-D:-D:-D
miło Kinga ze sie odezwałaś:tak: napisz cos wiecej, gdzie pracujesz itd.
wczoraj troszke popadało a dzisiaj znowu bedzie skwar
, idziemy nad jeziorko, musze tylko po drodze strój kapielowy kupic, troche urosłam po bokach i wszytkie sa na mnie za małe:tak:

No co za cholera!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Takiego długiego posta mi wcięło :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

I od nowa? :no:
Druga opcja wklejania zdjęć:
Musisz najpierw je zmniejszyć (ja to robię w paint: plik - otwórz - wybierasz fotkę - obraz - Rozciagnij/ pochyl - w poziomie 70%, w pionie 70% {badź musisz pokombinować, bo to zależy od wielkości zdjęcia} - plik - zapisz na kompie pod inną nazwą)
Po zmniejszeniu wchodzisz w odpowiedz na forum i tam nizej masz "zarządzaj załącznikami". Wejdź w to - wybierz fotkę tą zmniejszoną zatwierdz i gotowe.
Ale namotałam :dry:

reklama
My właśnie wróciłyśmy z bardzo owocnego spacerku po jarmarku i sklepach. Mamusia kupiła sobie 3 pary majtasów (w tym jedne za małe :sorry2::zawstydzona/y:) a Hani sandałki i trampeczki :cool2: Tatuś sie nie powstrzymał i dołożył jeszcze garnuszek na klocuszek. Jak tak dalej pójdzie to z torbami pójdziemy pod most :shocked2::laugh2:

Do góry