reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Czy ja coś dzis pisałam o prasowaniu? :confused2:
Żeby nie to, że mieszkam z rodzicami to mól luby by bez obiadu dziś zasuwał - tak mi się nic nie chce!!! Ale sie poświęcę, niech im będzie, żeby nie było, że sie cały dzień obijam :happy2::-p

reklama
67MiesiCHani

Udało się?

Nineczko sliczne zdjęcia Hani:tak::tak::tak:
ja wróciłam wczesniej ze spaceru, troszke ogarnełam domek ale tylko troszeczkę;-)
Nineczko a jak Hania? juz lepiej?? czasami tez mało brakuje zeby Antos wyprowadził mnie z równowagi, jeszcze mu sie nie udało, w końcu to małe dziecko i nic nie rozumie, chociaż umie juz duzo na mnie wymusić:tak:
Grubelku z lakierami z Paryża bedziesz gwiazdą nr 1 na porodówce:tak:
Nineczko dr Sztejter, polecam:-D przystojny, dowcipny i zawsze usmiechniety :blink:

Dzięki dziewczyny :-) Teraz tatuś usypia potwora :rofl2: Ja nie wiem, może to ten upał?
Wcięło mi jednego posta :confused: A co ciekawsze, już wyświetlił sie pod innymi :confused2: Laseczki - jak wy to robicie, że wasze zdjęcia widać w polu tekstowym a nie w załączniku? Piszę to do tych, które takowe zdjęcia zamieszczają - Grubelku - twojego z brzusiem nie widziałam a wielka szkoda :no: ;-) Dawaj jakieś! Pochwal się brzuchalkiem póki jest!
maarta - o tym lekarzu nie słyszałam ale może czas to zmienić? :happy2:

reklama
photo

Weszłam do tego albumu, kliknęłam na wybraną fotkę, skopiowałam z paska jej adres, klinkęłam na ta żółtą pocztówkę w odpowiedzi na forum i... nic Pokazuje mi tylko taki kwadracik kolorowy ale on znika jak zatwierdze odpowiedź :confused:

Do góry