reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Mam nadzieję, że do wiosną będziemy juz na swoim. Plany, plany... Stan surowy robi ekipa, resztę (łącznie z pokryciem dachu) mój tata z M. A roboty huk!

reklama
witam z rana:-)dzisiaj znowu upał...ech... jedziemy nad jeziorko a popołudniu zajme sie składaniem truskawek:tak: nie chce i sie ale musze poskładac pare dzemów:-)
Nineczko super ze domek cały czas sie buduje. My mielismy tez wyruszyc z budowa w ta wiosne ale zastanawiamy sie nad kupnem gotowego domku, mamy taki jeden na oku, własciciele chca wyjechac i zaproponowali nam bardzo okazyjna cenę, dom jest w wsoaniałym miejscu blisko jeziorka i jest dzialka 1500m. Poczekamy, zobaczymy....tamta działke zawsze mozna sprzedać.
a tak na marginesie to w Olecku powariowali, cena za metr mieszkania to juz 3300zł :szok: cztery lata temu kupilismy mieszkanie za 800 zł za metr, troche na nim zarobiliśmy:tak::tak:

Ceny za materiały też poszły w górę jak szalone :wściekła/y: Chyba będziemy zmuszeni zwiększyć kredyt :no: i zacząć pracować po nocach, bo ciężko będzie go spłacić. To samo jest z ekipami. W zeszłym roku umawialiśmy się na 80 zl za metr a teraz chcieli 120 :szok:

My może wieczorkiem przejedziemy się nad jeziorko jak już troszkę ten upał zelżeje. Wczoraj przeszła wieczorem niezła burza ale mojej małej nic to nie ruszyło. Spała jak zabita :cool2:

Nineczko u nas burza przeszła bokiem:tak: alekilka km za Oleckiem lezały połamane drzewa:-(
Bylismy dzisiaj troche nad jeziorkiem, odwiedziłam tez swoją teściową:cool2: i złozyłam 15 słoików z kompotem truskawkowym, w poniedziałek biorę się za dżemy:tak:
a teraz mam ochote na jakies piwko i filmik:tak: Jutro o 9 rano jedziemy na dzialke nad jeziorko byczyć się cały dzień na słoneczku:-)

Aktywny dzień miałaś i sporo wrażeń (wizyta u teściowej heh heh).
Coś sie reszta naszych koleżanek gdzieś zgubiła :-(
Grubelku

puk puk!!! jest tutaj ktoś??? widze ze piekna pogoda i nikt oprocz Nineczki juz tu nie zgalada!! Halo!! Grubelku jak sie czujesz???
Grubelku tak sobie pomyslalam ze przesle Ci na priva mój nr tel, w razie jakbys była juz w 2 częsciach to prześlij sms-ka bo my tutaj wszystkie włosy z glowy wyskubiemy z tych nerwów i niepewności!!
a to zdjecie Antosia, dzisiaj cały dzien spedzilismy nad jeziorkiem!
1182099115992873302

maarta- z tym telefonem Grubelka to świetny pomysł. Też mi to do głowy przyszło :tak: Żeby tylko nasza kochana nierozpakowana (chyba :confused:) dała nam znać :oo2:

Antoś - bossski! (To chyba największy basen jaki widziałam :dry:)
My też dziś byliśmy nad jeziorkiem ale późnym popołudniem na 2 godzinki. Mała coś mi marudzi - ma problemy ze spaniem, bączki puszcza jak szalona, kupki też zresztą z wielkim wysiłkiem... Dziś bez obiadku, cały dzień na mleczku na wszelki wielki. Mam nadzieję, że do jutra jej przejdzie. Tak mi jej żal...

maarta - a propos jeziorka - strasznie wam zazdroszczę tego deptaku nad jeziorkiem. Fajne miejsce na spacerek :tak: U nas trzeba naginać po piachu a i tak jest tak pozarastane, że brzegiem od plaży do plaży nie zawsze da się przejść :no:

reklama
Dobry Wieczór...:-)
Jestem dziewczynki... jeszcze 2w1 :tak: wczoraj byłam u gina i powiedział że już moge... :-) więc od wczoraj sprzatam i przestawiam meble... (no przestawiam palcem wskazujacym oczywiście... :-D) ale nadal nic, chociaz właśnie sobie leże w łóżeczku bo coś mnie skurczyki dopadły i to takie solidne i krzyz boli...:szok:

Maarta pewnie że wyśle sms-ka dzięki za numer, wysyłam swój żebyś wiedziała że to ja...:-) Antos jak zwykle cudny i chyba ma prawdziwe męskie kąpielówki ? :szok::cool:

Nineczko Ty chyba wywołujesz te burze... brrrrr...:sorry:

Dobrej nocki!

Do góry