reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Gdzie poród - Kraków

Mój też chciał ale się obawiał i wiem już że jak mężczyzna ma wątpliwości to lepiej go nie brać. Przyjaciółki mąż mówił od początku że chce być i był wsparciem. Mój był tylko do skurczy A jak zaczęłam przec to kazali mu wyjść bo robił się blady. Mąż siostry od początku mówił że nie chce być więc ja byłam z nia
Po tym co piszesz to też tak zrobię że jak będzie chciał to będzie A jak nie to też będzie dobrze samej może być lepiej bo się zajmę porodem A nie facetem ale wszystko przed nami

reklama
Po tym co piszesz to też tak zrobię że jak będzie chciał to będzie A jak nie to też będzie dobrze samej może być lepiej bo się zajmę porodem A nie facetem ale wszystko przed nami
Położna i tak co chwilę przychodzą A u siebie w pokoju mają podgląd do tętna dziecka więc szybko reagują jak coś się dzieje

Położna i tak co chwilę przychodzą A u siebie w pokoju mają podgląd do tętna dziecka więc szybko reagują jak coś się dzieje
Aha no to dobrze mam nadzieję że szybko pójdzie bo teraz dużo myśli i mętlik w głowie,A poza tym to odczuwam bóle w kazdej pozycji i przy chodzeniu I skurcze

Aha no to dobrze mam nadzieję że szybko pójdzie bo teraz dużo myśli i mętlik w głowie,A poza tym to odczuwam bóle w kazdej pozycji i przy chodzeniu I skurcze
Miałam tak samo. Najważniejsze to nie czytać jak wygląda poród itd. Miałam ten komfort że wcześniej nie wiedziałam A teraz niestety wiem

reklama
Słyszałem wiele dobrych recenzji. Dlatego pojechałem do Krakowa do tego szpitala, żeby zobaczyć wszystko osobiście. Mój mąż i ja zabraliśmy wiele rzeczy, więc większość iluggage.pl zostawiliśmy w przechowalni. Wycieczka z lekarzem przebiegła pomyślnie i odpowiedział na wszystkie nurtujące nas pytania.

Ostatnia edycja:
Do góry