reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Grubelku - nic mi nie mów o burzach. Właśnie przeszła obok nas (na szczęście) taka cholera, że :szok: Aż nagrałam kilka filmików :cool2:

reklama
:no:Burza wczoraj była... okropność
Nineczko to fakt ze fajnie w Olecku spacerowac nad jeziorkiem, ja z Antosiem jezdzde rowerem dookoła jeziora:tak:
Grubelku dzięki za nr tel!!! teraz bedziemy juz spokojniesze:tak:
Antoś ma prawdziwe męskie kapielówki- szorty!kupiłam mu w H&M, całe są w czaszki pirackie:-D

Witam dziewczynki....
Upał..... ja chce deszczu!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak:
Siedze i sie rozpływam..... a u mnie wczoraj troche zagrzmiało i nic :baffled:

No własnie w tamtym roku w H&M były tez dla dziewczynek a teraz nie ma....:no: (kapielówki oczywiscie) :sorry2:
Nineczko nagrałaś filmiki z burzą w roli głównej? :confused::shocked2:
Miłego dnia Wszystkim!

Kochana - mam taki sprzęt, ze reszta wiedźm wymięka :cool2:
Napęd na cztery koła, alufelgi, itp... :-p
Aha! Turbo diesel - tak na marginesie :cool2:

:rofl2:Tak Madzia ja też sie pofatyguję!!!:-p
Moja Dziecinka spi, uff... wczoraj była prawie cały dzionek u Dziadków bo robiłam dżemy:tak: przynajmniej am to juz z głowy:-)

Witam!

Nineczko do Madzi to na tym Twoim super latającym... :tak::-D no i ja dołączam się do kopasków i... :angry::angry::angry:

Ja nadal w ciąży... ehhh... sił mi brak... codziennie czekam czy to już...:-) a tu nic...:wściekła/y::no:

Mężulo jutro znowu wybywa na 2 dni do Warszawy :wściekła/y: i znowu sama... :-( fajnie... chyba naprawde zainteresuje sie jakimś ... anastezjologiem... :-D:-D:-D

To miłego dnia!
A Natala i Kinga też się zapodziały...? :confused:

reklama
Ja nadal w ciąży... ehhh...

:-D:happy2::-D Przyznajcie, że fajnie to brzmi ;-)

maarta - chyba zapiszę sie do ciebie na kurs składania dżemów. Ja w tej konkurencji noga totalna ale już za rok będę miała taką piwnicę, że wstyd w niej dżemów nie mieć :zawstydzona/y::-p

Moje dzidzi to leń śmierdzący :happy2: Nauczyła się miesiac temu przewracać na brzuszek i teraz resztę ma głeboko w poważaniu :eek: Ani na plecki, ani na kolanka tylko ryk jak się na brzuchu znudzi... Ja wiem, ze każde dzieckow w swoim czasie, nie chodzi mi o tempo ale o wrodzone chyba wygodnictwo ;-)

O Natali i Kindze to ja się nawet nie wypowiadam :confused2: Brak słów po prostu - tak zostawić koleżanki bez słowa wyjaśnienia :angry::-p

Do góry