reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Natala tak mi przykro:-( nie wiem co napisac, najgorsze jest to, że nie mozemy Ci w żaden sposób pomóc:-( musisz byc dzielna, jestes dzielna, skoro operacja jest konieczna bede sie modlic, zeby była jak najszybciej, zeby Amelka nie musiała długo czekac, tez myslałam ze jest juz u Amelki ok, ze dziurka sie zrosła, a tu...:-( Nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazic co przezywasz, jak cierpicie. Mma nadzieje ze we wtorek dowiesz sie duzo wiecej i dzieki temu bedziesz spokojniejsza.

reklama
Witam się porannie :-)

Ból głowy ..... wiem ze tood zatok...kłade sie z tym i wstaje..... :baffled:

U nas wszystko ok... dzieciaki juz zdrowe..... jutro pierwszy raz od bardzo dawna wybieram się SAMA do Olsztyna.... buszowanie po sklepach, do kina...... eh... już sie nie moge doczekać.... :-D Ciekawe jak mąż poradzi sobie z dziecmi.... :confused::-p

Miłego dnia Wszystkim!

CIEPLUTEŃKO WITAMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak dzionek mija dziewczyny??? My niedwano wstałyśmy z Neluszką troszeczke ćwiczen cycuszka i maleństwo zasypia. A mama buszuje na BB;-);-);-)

W sumie to u nas cisza i spokój dzisiaj rano pożarłam się z meżem ale nalezało mu

się :wściekła/y::wściekła/y: ehhhhhh szkoda gadać. Zaraz ruszamy na spacerek troszke dupcie

przewietrzyć.

Grubelku miłego dzionka Ci zyczeeeeeeee i na maksa odprężenia :-):-):-) Napisz jak było :tak: Kurcze musimy sie przy nastepnej okazji umuówic u mnie :-):-):-) Fajowsko by było :cool2::cool2:

ZAPROSZENIE DLA KAZDEJ Z WAS JEST ZAWSZE AKTUALNE!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga85 brakuje słów i łzy cisna sie same na policzkach jak patrze na te chorutkie

dzieci...

NATALKO W TYM DNIU JESTESMY Z WAMI SZCZEGÓLNIE BLISKO..........

Uciekam dziewczyny czas szykowac obiad i spadac na spacer. Napiszcie co u

WAS.

Natala - nie wiem co napisać... Może pocieszy cię to co znalazłam dziś w "Twój maluszek". Był tam krótki list od mamy, której synek miał dziurkę w serduszku. W ostatniej chwili prawie go operowali (jakiś lekarz jej wmawiał, że się zrasta) a dziś biega, szaleje a po operacji pozostała tylko malutka, wąziutka blizna. Musisz wierzyć, że będzie dobrze! Amelka to silna dziewczynka i poradzi sobie i z tą przeszkodą :tak: Gdybyście czegoś potrzebowali walcie jak w dym!

A u nas jak zwykle nuda ;-) Jutro idę na budowę przykręcać płyty na suficie a jak mi się nie chce to tylko ja wiem :dry: Hanut szaleje na maxa ale na szczęśćcie przy dziadku jest spokojna, bo nici by były z mojej pracy :baffled: Ona nas tylko raczy swoimi humorkami, bachorek mały :no: Jeżeli dam radę ruszyć choć ręką to odezwę się jutro, bo dziś padam na twarz.
Miłego wieczoru dziewczynki!

witam wieczornie.
ja już szykuje sie do wyrka wiec pomyslałam ze sie z wami pożegnam:)
dzien zleciał... Filip był dziś strasznie marudny, ciągle miał jakiegoś focha:/
na szczescie już śpi od 2h
ciesze sie że jest weekend i mam męża w domu;)

miłego wieczoru dziewczyny!
spokojnej nocy.
pozdrawiam ;-)

Witammm porannie kobitki:-):-):-)!!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz na nogach.Neluszka postanowiła dzisiaj szybciej obudzic rodziców:szok::szok:.

Kuba wyjechał zakładac akwarium do Łodzi o 4tej myslałam że spbie pospie a tU ZONK:baffled:
Obudziła mnie usmiechnieta buźka:-) mojej córci piekny widok nawet przez sen. A wiec wstałam i tak teraz baraszkujemy;-) Chyba czas na kawcie ojjjjjjjjjjjjjjj tak:tak:.

Na dzisiaj rzadnych planów pogoda do d... aaaaa byłbym zapomniała przyjezdza do mnie moja

kumpela cięzaróweczka. Oj znowu temacik poród poleci :-):-).... do

usłyszenia.

A co u Was jakie plany na wekednd?

Witajcie kochane.
Natalko tak mi przykro. Trzymaj się... Jestem z Tobą i sercem i myślami...
Nineczko jak ruszasz rękoma to pisz co tam u ciebie? Jak poszło z płytami?
Kinga udanego weekendu-rodzinnego :)
Kucia oj to z koleżanką temet rzekę będziecie miały :) A Nelusia udana...wiedziała, że mamusia chce sobie pospac :)
Grubelku buziaczki...
No i dla pozostałych wielkie całuski!

U nas pomalutku. Dzisiaj mamy dość dużą imprezę z racji moich wczorajszych urodzinek :)
Dzisiaj jeszcze z rana przyjeżdża moja siostra, bo coś pogoda nie za ciekawa a ostatnie zakupki musze dorobić :)
U Jakubka wszystko w jak najlepszym porządeczku :) Baraszkuje na całego...

No i dzisiaj kochane kobietki małe i duże Dniu Kobiet od Jakubka
2.gif

reklama
Do góry