reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

nineczko nie przesadzaj z tym lachonem hahaha:-D jestes niesamowita momentami:cool2:
u mnie lajtowy wieczorek
bedziemy zaraz oglądali z mężem film MGŁA brrr poboimy się:cool2:
Filulek już śpi..
Miłego wieczorku!

reklama
Dziewczyny mam do was pytanie. Neluszka zaczęła się ostro ślinić wkłada rączki do buzi i ma mniejszy apetyt nie chce za bardzo spac w dzień wydaje mi sie że zaczyna zabkowac :baffled: ale czy to mozliwe że w 3 miesiącu:confused::confused: nie za szybko. Strasznie przy tym jest marudna. Sama nie wiem...:confused: jak to było u Was tez tak szybko ? Kurcze a to może nie zabki ale wszystko na to wskazuje:nerd:. Jakich żeli

urzywałyście ? Kurcze licze na Waszą pomoc sama nie wiem co podac tyle tych masci jest:dry:.
Kinga widze po fotach że fajną mieliście niedzielke Super. Fotki niezłe!!!!! :-):tak::tak:

kucia ja używam żelu calgel:tak: mój Filus pierwszego ząbka miał w wieku 5miesięcy.
Nie wiem jak to u twojej Nelusi może być... zabki już? hmm chyba jeszcze nie ale mogą już ją dziąsełka swędzić :tak:tak mysle. w razie wątpliwosci zapytaj lekarza.
pozdrawiam i milego wieczorku życzę

ja teraz bede oglądała z mężem horror MGŁA ten nowy co teraz w tv pokazują.
ciekawa jestem...:happy2:
opowiem wam czy warto do kina isc;-)

Witajcie!
Kucia, Kinga dziękuję za życzenia ;*
Nineczko zgadzam się z twoją teorią! Zdecydowanie weekendy są za krótnie!!
Kinga fajniutki wieczór wam się szykuje. Miłego ogladania!
Kucia co prawda mój Jakub miał skończone 6msc jak dostał pierwszego ząbala-prawie tydzień temu- a ślinił się też od 3 msc, wszystko brał do buzi i miał czasem mniejszy apetyt. Ale chciałam napisać, że jakieś trzy dni przed wyjściem ząbka miał tak samo aż dzień przed strasznie mu dząsełko napuchło-w miejscu ząbka, i zrobiło się białe. A w 3 msc całkiem możliwe, ze mogą to być zęby...My używamy Calgelu i Bobodentu.

U nas weekend był bardzo udany... Polały się hektolitry...hehe
Jakubek bardzo grzeczniutki był i żaden hałas mu nie przeszkadzał.
A teraz już śpi...

Ostatnia edycja:
Czyli dziewczyny używacie masci:-) tzn używałyście a co z zabawkami żelowymi? zdaja rezultat? z tego co piszecie, to początek bo na pewno zabka jeszcze nie dostanie za szybko chyba:confused: ale może ją te dziasełka swedzą. Biedulinek :shocked2:.

martaja ZAJEFAJNAAAAAAAAAAA FOTKA JAKUBKA :-)SUUUPER kurcze jak miło oglądaĆ te nasze pociechy. Jakubek na niej wyszedł słodziutko:laugh2:Pierwsza

klasa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kinga miłego wieczoru dla WAS koniecznie napisz jak film czy warto isc do kina. Dobrze że masz meza przy boku troche emocji i dreszczyku będzie :growl::growl:

Mam nadzieje że u Natali wszystko w porządku nie odzywa sie martwie sie troszke ale dobrej mysli jestem.

A co z reszta laseczek???? Pewnie zabiegane och te nasze kobitki :baffled::baffled: Niedługo i mnie to czeka od czerwca wracam do pracy.

A tymczasem MIŁEGO WIECZORKUUUUUUUUUU;-);-)

na MGŁE do kina nie warto iść bo szkoda kasy według mnie. ale w domu można sobie oglądnąć. Jak dla mnie film cienki.. końcówka tylko wciska w podloge.

kucia sliczne zdjecie malutkiej!:-) cudna jest! aż mi sie chce córci;-):cool2:hyh
a co do zabawek żelowych to zdają egzamin ale niestety nie u dziecka 3miesięcznego bynajmnie u mnie tak było. Filip troche pomemlał i wyplówał bo jeszcze nie wiedział o co w tym chodzi i że to przynosi mu ulgę. Dopiero jak skonczył 7miesiecy to wziął sie ostro za gryzaki. Teraz sama możesz jej masowac dziąsełka wiesz... są specjalne szczoteczki masujące:tak: na pewno małej ulży.

Dobranoc!

Witajcie.
Kucia u nas gryzaki jakoś denerwowały Jakuba. Gryzł...ale to jednak nie to :) Zresztą on wszystko gryzł:) fajnie mu się gryzło puzzle piankowe...

My już wstaliśmy, bo mąż do pracy jechał i mały się zbudził... Ale i ja wyspana więc jest ok :)

Witam się...

Natala jak samopoczucie...?

Kucia bardzo mozliwe... ale zębole moga się pojawić duzo później..... albo lada chwila.... Ja mam Calgel.... z tego co sie zorientowałam to raczej nie polecaja go... chociaz ja nie testowałam innych zapomniałam jak sie nazywa ten który jest podobno taki skuteczny jak sobie przypomne to napisze;-) Co do gryzaków to mamy wkładamy do lodówki i daje, ale tak jak pisza dziewczyny moze skutkuja u starszego dziecka...

Oczywiscie wszystkie maluch cudne...:tak:

U nas wszystko ok.....

ide czytac dalej...

No i dalej....

Martaja sto lat.... urodzinowe....

Kucia co do paluszków... Nineczka ma racje.... Moje oba paluszkowe i niestety smoczek to wróg...:baffled: Juli nawet termometru w smoczku nie chciała a co mówic na codzień.... Wik to samo.... no i niestety, palutekj Juli strasznie sfatygowany i cieżko odzwyczaić bo zawsze ma go przy sobie ;-) Myśle że trzeba być cierpliwym i wpychać smoka, ale niestety mi sie nie udało......:sorry2:

No!

To miłego dnia!

reklama
witam!
jak ja nie nawidzę poniedziałków!!:dry:
dzis zawożę Filipka do rodzicow i idę do lekarza w końcu sie dowiem co mi jest.
Ostatnio prawie zemdlałam na spacerze z Filipek szok, dobrze że miałam tel i maż po mnie wyszedł szybko... zle mogło sie to dla mnie skończyć no i z dzieckiem byłam!szok

3majcie kciuki!

milego dnia!;-)

Do góry