reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

kurcze z tego wszystkiego zapomniałam ze dzisiaj nasz dzień laski hihihihi:szok:

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA WAS !!!!!!!!!!!!!!!! ode mnie i NELUSZKA

maarta100 NIEZŁY POMYSŁ NA KARTKE I ZYCZENIA:-D

martaja A PRZEDE WSZYSTKIM DLA CiebieWSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE I NAJPIEKNIEJSZEEEEEEEEEEEEE w dniu urodzinek :-) no i oczywiście miłej imprezki

reklama
Jak mija dzionek Wam kobitki ? Ja własnie szykuje obiadzik dla koleżanki która zaraz przyjedzie i dla męza oczywiście. Neluszka spi a właściwie na czuwaniu:-):-).

Kinga fota jak zwykle rewelacja:tak::tak: Podobny ten Twój syn do Ciebie oj widac serduszko mamusi :-):-). SUPER

u nas już spokojnie, mały demonek już śpi! padł nam szybko dziś bo mało spał w ciągu dnia:happy2:
mąż poszedł po piffko pizza zamówiona wiec spedzimy miło wieczór:tak:
miłego wieczorku i wam życzę

kucia dziekuję:happy2: o tak serduszko moje! najkochansze. buziaki

dzień doberek dla wszystkich:-):-):-):-)

kurcze patrze i puśśśśśśśściutko tutaj dzisiaj:szok::szok: tak niedzielnie :-D:-D pewnie każda mamuska odpoczywa:tak: u nas w sumie dzisiaj spokój neluszka obudziła się dzisiaj wyjatkowo raniutko i chuba tak juz zostanie od jakiegos czasu budzi się o 6tej widocznie tak juz musi być:baffled: mężuś pojechał odwieźć koleżanke na dworzec poplotkowałyśmy wczoraj podjadłysmy słodyczy i lodów poczułam sie przez chwile jak ciężaróweczka:-):-) fajowsko było. zaraz zbieramy sie na spacerek z mężem i póxniej stadndardowo obiadzik. zauwazyłam że neluszka zaczeła mooocno ssac kciuczek miałyście tez tak dziewczyny ze swooimi kruszynkami :confused: słyszałam że kciuk to nie dobrze bo powoduje wady zgryzu sama nie wiem ponoc lepiej smoka dać:confused:. póki co miłeeeeeeeeeeego popołudnia

misio od cioci ;-))

Kucia - te fotki twojej malutkiej są piękne! Zresztą co się dziwić - masz śliczną córeczkę :tak:
Ja na twoim miejscu dałabym smoka. Łatwiej potem odzwyczaić. Widziałam paluszki dzieci, które nałogowo ssały - tragedia to mało powiedziane - zmiana kształtu, grubości, fuj.

Za długo w sobotę nie poszalałam na budowie, bo nie podołałam zadaniu :zawstydzona/y: Zero kondychy i za słabe mięśnie. Muszą sobie jakiegoś faceta do pomocy poszukać.
Po przykręceniu dwóch płyt mam mega zakwasy :zawstydzona/y: No normalnie wstyd się przyznać :no:

Dziś milutki całkiem dzień - mam za sobą jeden spacerek, gotowanie pomidorówki i robienie po raz pierwszy w życiu lanych klusek. Wyszło całkiem całkiem. Zdecydowałam dziś, że zupki gotuję sama a drugie danka podaję ze słoiczka. Mamucisko nie chce jeść mięsa, które przygotuję. Poczekam jeszcze trochę i znów spróbuję. Boję się, że to niejedzenie mięsa jej zaszkodzi (wędlinka albo pasztecik na kanapce też odpadają :baffled:). Mam jakieś dziwne wyrzuty sumienia, że daję jej jeszcze słoiczki. Od razu zaczynam się tłumaczyć :confused::baffled:

Nineczko dziekujemy za komplementy:cool2::cool2:. Co do jedzonka to faktycznie masz cięzko tez bym tak robiła zupke sama a obiadzik słoiczki duuuuzo czytałam na ten temat widocznie Hanusia aż tak duuużo mięska nie potrzebuj wszystko z czasem. Powolutku powolutku i bedzie dobrze ;-) A swoja droga dzielna z Ciebie mamusia !!!!!!!!!!!!!!! i super babka co do remontu ;-) nie jeden facet by wymiekł ojjjjjjjjj znam takich.
Co do ssania paluszków tak chyba zrobie zapodam częsciej smoka.
Uciekam Neluszka woooooołaa

reklama
Kinga - ależ z ciebie lachon! :szok: I obstawę masz pierwsza klasa :tak:

Kucia - dzięki :-)

Kartofelek ogląda z tatusiem dobranockę a mama ma chwilę wolnego. Chwilę, bo zaraz stos prasowania. A jutro znów pobudka o 6tej. Ostatnio złapałam się na myśleniu, że weekend powinien mieć ze dwa dni więcej ;-)

Do góry