reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Hej !nowy dzien i nawet sloneczko wyszlo ,ale zimno jest brrr ja jestem z tych cieplolubnych:tak:Aguska ale i wymyslaja z tymi receptami ,ajjj oby to mleczko drugie podpasowalo,ciesze sie ze wyglada na starsza bo kazdy mi mowi czemu ona taka malutka a ona poprostu taki typ drobny ,bnedzie szczupla dziewczyna,kingo fajnie ze pobalowalas ja musze isc dzisiaj kurtki popatrzec bo niemam ,tak wiec zycze wszystkim udanego dnia!:-)

reklama
A to my na naszym slubie:)

Pieknie wygladaliscie :tak:

Ja tez z tych cieplolubnych:-D

Aguska rzeczywiscie dziwna sytuacja ...powodzenia zycze z mieszkaniem

Agnieszka tak wstawiac na fb zdjecia z sesji :-)

Kinga,Nel co u Was dziewczyny?

Reszte pozdrawiam serdecznie :-)
My wczoraj bylismy u GP lekarz stwierdzil ze nic zlego sie nie dzieje na szczescie, martwil mnie ten mokry kaszel u Lenki wolalam sprawdzic bo za 13 dni do kraju lecimy ale na szczescie wsio oki
Malutka wazy 7650g :-)

Milego dnia:-)

Witajcie!
Ja zaganiana... Do tego dzieci trochę przeziębione. Byliśmy wczoraj u lekarza ale na szczęście nie mamy antybiotyku. Mam nadzieję, ze rozejdzie się po kościach :)
Jeszcze wyszło na to, ze muszę praktyki w szkole zrobić... 150 godzin :/ I chyba będę musiała w wieczorówce, bo jakoś nie pogodzę takiej ilości godzin z pracą :/
Teśka ślicznie wyglądaliście, chociaż już pozwoliłam sobie fotki na fb obejrzeć :)
Aguska tak weszło to już dawno, ze dzieci powyżej roku żeby dostać receptę na bebilon pepti muszą mieć zaświadczenie od alergologa, co dla mnie jest zupełną porażką :/ U nas na szczęście (nieszczęście) dzieci piły bardzo krótko mleko więc nas to ominęło.
Ania duża pannica z lenki <tak>
Dla całej reszty gorące buziaki!!

Aguśka witaj po przerwie:)) a z tym zaświadczeniem od alergologa to jakaś paranoja ! Mój Paweł pił to mleko do 2 r.ż i nikt nigdy nie chciał ode mnie żadnego zaświadczenia ! To chyba też dużo zależy od pediatry.
Aniu dziękuję że pytasz:) u mnie jest ok dzieci już zdrowe to dla mnie najważniejsze a wszystko inne jakoś się ułoży :tak:Oglądałam na fb Twoje zdjęcia i nie mogłam się napatrzeć na Twoje córeczki :))) cudowne są!!!!
Pozdrawiam wszystkie Mazurskie Mamy! Dobrej nocki:)

reklama
Do góry