reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witajcie:)
Mloda Kochana ja tak jak Ty zupełnie wypompowana jestem ale spotkać się wreszcie musimy:)
Aga trzymam kciuki!!! A możesz zdradzić choć troszkę?
Marta zdrówka dla dzieciaczków!
Ania_g21 pisz pisz częściej a może byśmy się we trójkę spotkały gdzieś na kawce :)
Buziaki dla wszystkich :)
Kinguś buziaki!!!

reklama
Agnieszka w takim razie trzyma kciuki aby wszytsko ulozylo sie po Waszej mysli....
Udanej kolacji zycze i najlepszego z okazji rocznicy
Aniu dziękuje i jeszcze raz dziękuje :)
Witajcie:)
Aga trzymam kciuki!!! A możesz zdradzić choć troszkę?
Nel dziękuje:)
Niestety nie zdradzę tu już nic więcej.
Proszę tylko o kciuki:))

Pozdrawiam was i życzę miłej niedzieli.
Ja uciekam na zajęcia:)

Heeej !witam sie pochrzcinowo ,nasza Nadusia juz od wczoraj jest pelnoprawna chrzescijanka,w miare sprawnie poszlo ,troche nerwow bylo przed i po ,msze przespala zaczela sie wiercic przy chcie a jak polal glowke kasiadz no to juz byl bek ale zaraz przeszlo ,gorzej w domku wrocila do domu i cos w nia wstapilo ze krzyk niedopopanowania ,tak chyba z godzine plakala az myslalam ze ksiadz ja opetal zamiast ochrzcic ale i ja glupia zeby tak myslec
baffled5wh.gif
pewnie taki placz byl dlatego ze zostala wybita ze swojego rytmu dnia ,potem zasnela kolo 22,my z chrzestnymi i tescoiowa posiedzielismy do 11 i sie rozeszli.ide was poczytac :)

Hej
Agnieszka- oby się wszystko udało :)
Necia- dobry pomysł ze spotkaniem z Anią i Olinkiem, tylko musimy się zgrać jakoś.
Marta- zdrówka dla was
Teśka- ciesz się chwilą spokoju:)
Ja chodze jak cień niewyspana po tych nockach, ale myśle że rano już będzie normalnie. W ogóle kiepski dzień dziś mam. Jeszcze do tego nie wzięłam tabletki któregoś dnia w tym tygodniu i myśle kiedy to było :/
Mały śpi już chyba z godzinę jutro pewnie o 5 wstanie niestety. Ogólnie zaczyna się puszczać i robić pojedyńcze kroki, ale boidudek z niego.
Pozdrawiam

Aga tajemnicza kobieto:) nie będę więc wypytywać a kciuki trzymam!!!!
Mloda brawo dla Aleksa za te puszczanie się :))) zobaczysz teraz codziennie będzie tych kroczków robił więcej i więcej :tak: buziaki dla Niego :-)
Teśka dobre z tym opętaniem przez księdza :-) buziaki dla malutkiej chrześcijanki:)
Aguśka witaj:) remont łazienki to coś okropnego brrr współczuję i życzę Ci by szybko się skończył!! A jak Bartuś zniósł przeprowadzkę?
No to dziewczyny kiedy się spotykamy?

młoda super że u was do przodu;-)
necia a bartek teraz ma swój pokój io jest mega zadowolony bardzo szybko sie zaklimatyzował aż byłam w szoku.teraz jak wracamy ze spacerku to jak pytam gdzie nasz dom?a on pokazuje odpowiednia klatke:-Da łobuz nad łobuzami:-Djednak przestawia sie znowu od 3 dno znowu zaczął mi spać w dzień i chodzi spać około 21.a wczoraj zasnął o 21.30 okolo i dziś wstał o 8.15:szok::szok::szok: normnalnie w szoku byłam i aż patrzyłam czy jest wszystko ok bo on tak długo nie spał uuuuuuuu i jeszcze dłużej.chyba przed rokiem do tej godziny spał:eek:
ogólnie to u nas dobrze m pracuje więc jakoś do przodu fakt ten miesiac bez rewelacji jeśli chodzi o kase bo wydatków pełno ale damy rade;-)
a co u was dziewczyny?gdzie sie podziewacie?

...jeszcze raz dziękuje wam za zaciśnięcie kciuków :tak:
U nas za oknem zimno brrrr a mimo wszystko wstałam dziś w mega dobrym humorze-mąż wychodząc do pracy zostawił mi prezent na łóżku z okazji rocznicy która jest jutro,wyobraźcie sobie moją minę jak otworzyłam oczy :-D to takie miłe...:rolleyes2:
A poza tym zaczął się nowy tydzień pracy,Alan ma tydzień wolnego od szkoły,koleżanka zajmie mi się smykiem więc spoko.
Poza tym wszystko u mnie ok.
Pozdrawiam was dziewczyny i życzę miłego poniedziałku :-)

reklama
hej dziewczyny:)

wieki mnie tu nie bylo:) mam nadzieje ze mnie jeszcze pamietacie i przyjmiecie z powrotem :)

niestety ja dalej bez komputera stad moja nieobecnosc. teraz dorwalam sie do lapka mamy i troche poczytalam co u Was

Martus zdrowka dla dziecieczkow
Agnieszka i ja zaciskam kciuki:)

postaram sie teraz troche bardziej na biezaco byc, a teraz uciekam z mala do lekarza bo okropne krostki na pupie jej sie zrobily, podejrzewam ze to gratis dostala ze szpitala gdzie na nocnik sikala...ciekawe czy byl zdezynfekowany...

do pozniej

Do góry