reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

Witam

To tak jak i u mnie pocieszam sie tylko tym ze niedlugo bedzie bo ma pierwsza zmiane
Wyslalam Ci wczoraj wiadomosc na fb ale chyba nie dostalas daj znac bo chcialam abys zobaczyla probke z sesji :)
Zdrowka dla synka
Dziękuje Aniu życzenia zdrówka przydadzą się na pewno :tak:
...aaa wiadomość dostałam ale jeszcze nie przeglądałam zdjęć,za chwilę kończe prace domowe to obejrzę koniecznie :tak: i dam Ci znać :tak:;-)
Powiadasz Aniu kurczak na piwie :szok: fajnie i smaczny pewnie musi być!
Ja niestety takiego nie zrobię no mój M od roku i 7 miesięcy nie pije wcale alkoholu więc odpada ale sama bym z chęcią posmakowała:)

reklama
Kinguś mam nadzieję że się dobrze bawicie:) Ja też tak chcę ale jeszcze długo długo nie da rady :(
Nel dziekuje, było fantastycznie:) bawiliśmy się do późnej nocy. Na koniec wylądowaliśmy w klubie i fajnie się bawiłyśmy ze szwagierką:D parkiet był nasz:tak:

marta03 ja podaję Filipowi rutinoscorbin i też chwalę bo Fiol mi nie choruje :) i cena fajna bo tylko 10zł

Pozdrowienia dziewczyny
ide odpoczywać.. :))

Kinga super ze wyjscie sie udalo
Agnieszka dzieki:-) dzis niedawno dostalam zdjecia na meila isie wzruszylam normalnie ,ciezko nam bylo sie zdecydowac ktore wybrac na obrazy ale po dlugich negocjajch wybralismy :-)
A co do kurczaka to Ci powiem ze wyszedl przepyszny nie suchy soczysty i wcale nie bylo czuc piwem:tak: takze mozesz sprobowac :)

Aniu będziesz wstawiała zdjęcia na fb?

Niestety mój M % powiedział NIE.Mnie to nie przeszkadza bo jak Ja mam ochotę ( a miewam czasami) to sobie wypiję i M nie ma nic przeciwko lecz On zero,nic nawet kropelki.Doceniam jego decyzję,nie przeszkadza mi to wcale.
Także kurczak na piwie w mojej kuchni odpada.
Cieszę się jednak że Tobie wyszedł i był smaczny:)))

reklama
Agnieszka miło że pytasz:-)a jakoś pomału mieszkanie bez rewelacji i remontujemy pomału ale dobra lokalizacja i nie drogo więc nie jest źle.Bartuś super ma swój pokój z czego jest bardzo zadowolony i sam w nim śpi bez płaczu:-)
m od środy już pracuje więc nie jest źle tylko ta dobijajaca pogoda:-(
miałam tylko problem z bebilon pepti bo poszłam do przychodni założyć Bartusiowi karte i mówie że jest alergikiem i pije to mleko a pioelęgniarka oznajmiła mi że weszła ustawa że dzieci musza mieć zaświadczenie od alergologa dla pediatry o alergii aby pediatra mógł wypisywać recepty.no to dzwoniłam do alergologów i w tym roku na NFZ sie nie dostaniemy więc dzwoniłam prywatnie rozmawiałam z pania alergolog i nie zgadniecie co usłyszałam.moje dziecko jest za duże by pić to mleko mam przejść na HA i ona mi tego zaświadczenia nie wypisze bo NFZ daje straszne kary za recepte na bebilon pepti.właśnie kończy mi sie ostatnia puszka zapasu i będziemy musieli kupić HA ale licze że go nie wysypie i będzie ok bo ja zaczęłam mu wprowadzać nabiał i jak narazie jest ok więc zobaczymy
a co kochane u was?piszcie

Do góry