reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mazurskie mamy !!!

reklama
A ja zapraszam wszystkie na poranna kawke lub herbatke:-)moja Nadi konczy dzis 3 miesiace kiedy to zlecialo:shocked2:a od jura bendzie pelno prawna chrzecijanka ,jutro chrzcimy.heeejo gdzie jeeestecie ???:-D

Hej hej :-)

Teska buziak dla corci na te trzy miesiace....Nasza konczy akurat tego dnia co lecimy do kraju 5 miesiecy tez nie wiem kiedy to zlecialo

Aguska sprawnej bez kolejek wizyty w posredniaku

A co u reszty
Kinga,Agnieszka,Necia, i reszta ekipy :-)

Ja dzis dla dziewczynek kupilam stroje na halloween bedzie aniolek i diabelek kolezanka tez ma cos kupic dla synka i wtedy porobimy zdjecia
Obiadek zjedzony,Lena spi,wiksza rysuja chwila odpoczynku

hej
Ania-ja chodze ostatnio strasznie wypompowana bez sił, alezawszespacerek z małym pomaga się rozruszać od niedzieli mam trochę wolnego to musimy się umówić, tak samo z Necia i innymi mamuśkami które mają ochotę mniei mojego bombla poznać:) Ja rozmawijąc zludzmi ładuje swoje akumulatorki:D

Witajcie :)

Wpadła do was z usprawiedliwieniem za moją nie obecność.Wybaczcie ale jestem mega zabiegana a poza tym u nas szykują się WIELKIE ZMIANY!!! Nowy rok przyniesie nam wiele zmian,oczywiście na lepsze także proszę 3majcie kciuki :tak::happy:

Poza tym niedługo mamy rocznicę ślubu więc mamy kolejny powód do świętowania:))

Pozdrawiam was dziewczęta i życzę wam wszystkiego dobrego :-)

Witajcie kochane.
I mnie ostatnio mało na bb.
Ogólnie w pracy miałam zamieszanie, ale od poniedziałku przychodzi nowa dziewczyna, która przejmie część moich obowiązków... za to do mnie przyjeżdża informatyk, żeby zainstalować co trzeba, bo ja dostaję nowe "zadania", więc lżej wcale nie będzie. A jeszcze nową trzeba wprowadzić we wszystko.
Dodatkowo dzieci mi się pochorowały. Byliśmy raz u lekarza i z Jakubkiem ok...wrócił do formy po lekach. Ale Maja jeszcze raz zaliczyła lekarza i niestety dostałą antybiotyk. Chociaż wydaje mi się, ze osłabił ją dodatkowo ząbek, którego dzisiaj znalazłam :) No ale już jest lepiej i wychodzimy na prostą :)
Aga super, ze zmiany na lepsze!! Planujecie coś na rocznicę...specjalnego?
Młoda dokładnie mam tak samo...hehe takie już towarzyskie jesteśmy :)

Aga super, ze zmiany na lepsze!! Planujecie coś na rocznicę...specjalnego?
Marta dzięki!
Mnie już kciuki puchnął od zaciskania kciuków ale musi,musi się udać,nasze plany muszą się spełnić i dlatego proszę was także o zaciśnięcie kciuków mocno :tak:
A plany na rocznicę mamy o tak :tak: co prawda rocznica jest we wtorek a że my zapracowani jesteśmy to świętować będziemy jutro :-) wychodzimy na obiado-kolację :tak::-)
Zdrówka dla dzieci życzę Marta.Powodzenia w pracy.Pozdrawiam

reklama
Do góry