reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
Słońce za oknem a ja wstałam z bólem głowy :no: Miałam jakiś dziwny sen (nie pamiętam jaki) ale wcale super nie był, bo obudziłam się roztrzęsiona. Nie lubię takich snów :wściekła/y:.

Na 15:00 mam wizytę , zobaczymy co mi doktorowa powie. Musze sobie chyba pytania na kartce spisać , bo przez miesiąc się nazbierało a zapomnę. Może to tak dziwnie z tą kartką, ale w emocjach po obejrzeniu dzidzi to zawsze mi już wszystko jedno i myślami ciągle jestem przy obrazie z USG :-D

Witam!!
My dzisiaj pospaliśmy do 9.30, także się wyspałam. Ale zła informacja: znowu jestem chora :-( gardło boli okropnie i katar się zaczyna. Kiedy ja będę zdrowa :-( Jutro wizyta u gina i mam nadzieję, że dowiem się płci. Tak już bym chciała wiedzieć. A za dzisiejsze wizyty oczywiście kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&

ellooo

Na poczatku kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Za oknem buro i pochmurno więc planów na dziś brak
Asinka wyspana, Nomi z bólem głowy,dziwne sny a ja dzis wstałam o 6:baffled::szok:
Nie wiem ja dzis wysiedze w szkole:dry:
Jutro w De jest święto wiec wolny dzień i rano wybiueramy się na śniadanko ze znajomymi a potem idziemy z dziećmi do kina na Madagaskar:-) Dzień trzeba jakoś wykorzystać.
Martuśka mam nadzieje że szczera rozmowa z mężem pomoże i obieca być umiarkowany w piciu i jedzeniu;-):-)
Betina na złe emocje ćwiczonka jak lekarstwo:happy2:
Kiniusia ja też mam wizyte w czwartek na 8:30:tak:

reklama
Kiniusia mam nadzieje ze sie nie nasiedze bo w sumie wizyta z samego rana, ale roznie to bywa wiec jak tylko wroce napisze co i jak.
Do 15 zjmniesz sie sprzataniem, gotowanie albo praniem i nim sie spojurzysz bedziesz juz w gabinecie;-)
Asinka Ty chyba pierwsza bedziesz wiedziala co tam w brzuszku, no chyba ze dzidzia sie bedzie ukrywałą:-)

Ja juz mam stres bo być może odstawię heparyne

Do góry