paola121214
Fanka BB :)
Za tydzień test
To nie na moje nerwy by było
To nie na moje nerwy by było
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie no u mnie to jest niemożliwe bo było zabezpieczenie więc nie wiem skąd ta kreskaMoj blady pozytywny tak wyglądał.
może być fałszywa, a może być torbiel przy torbieli ponoć też wychodzi kreska. Dlatego powtórz test najlepiejnie no u mnie to jest niemożliwe bo było zabezpieczenie więc nie wiem skąd ta kreska
Przy torbieli nie wychodzą kreski.może być fałszywa, a może być torbiel przy torbieli ponoć też wychodzi kreska. Dlatego powtórz test najlepiej
A kiedy mogło dojść do tego pechowego stosunku?nie no u mnie to jest niemożliwe bo było zabezpieczenie więc nie wiem skąd ta kreska
20 grudnia i w sylwestra było bez zabezpieczenia dzień po okresieA kiedy mogło dojść do tego pechowego stosunku?
Z tego sexu w Sylwestra to test jeszcze nic by nie pokazał. Nie czekaj tygodnia tylko zrób test szybciej. Jeżeli ta kreska jest ciążowa to teraz tym bardziej będzie widoczna.20 grudnia i w sylwestra było bez zabezpieczenia dzień po okresie
a jeśli nadal będzie taka blada ? już nie wiem co mam o tym myślećZ tego sexu w Sylwestra to test jeszcze nic by nie pokazał. Nie czekaj tygodnia tylko zrób test szybciej. Jeżeli ta kreska jest ciążowa to teraz tym bardziej będzie widoczna.
mój chłopak uważa że nic nie ma więc już sama nie wiema jeśli nadal będzie taka blada ? już nie wiem co mam o tym myśleć
nie będę z tobą polemizować, bo oczywiście wszystko wiesz najlepiejPrzy torbieli nie wychodzą kreski.