reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Słońce za oknem a ja wstałam z bólem głowy :no: Miałam jakiś dziwny sen (nie pamiętam jaki) ale wcale super nie był, bo obudziłam się roztrzęsiona. Nie lubię takich snów :wściekła/y:.

Na 15:00 mam wizytę , zobaczymy co mi doktorowa powie. Musze sobie chyba pytania na kartce spisać , bo przez miesiąc się nazbierało a zapomnę. Może to tak dziwnie z tą kartką, ale w emocjach po obejrzeniu dzidzi to zawsze mi już wszystko jedno i myślami ciągle jestem przy obrazie z USG :-D

Witam!!
My dzisiaj pospaliśmy do 9.30, także się wyspałam. Ale zła informacja: znowu jestem chora :-( gardło boli okropnie i katar się zaczyna. Kiedy ja będę zdrowa :-( Jutro wizyta u gina i mam nadzieję, że dowiem się płci. Tak już bym chciała wiedzieć. A za dzisiejsze wizyty oczywiście kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&

ellooo

Na poczatku kciuki za dzisiejsze wizyty:-)
Za oknem buro i pochmurno więc planów na dziś brak
Asinka wyspana, Nomi z bólem głowy,dziwne sny a ja dzis wstałam o 6:baffled::szok:
Nie wiem ja dzis wysiedze w szkole:dry:
Jutro w De jest święto wiec wolny dzień i rano wybiueramy się na śniadanko ze znajomymi a potem idziemy z dziećmi do kina na Madagaskar:-) Dzień trzeba jakoś wykorzystać.
Martuśka mam nadzieje że szczera rozmowa z mężem pomoże i obieca być umiarkowany w piciu i jedzeniu;-):-)
Betina na złe emocje ćwiczonka jak lekarstwo:happy2:
Kiniusia ja też mam wizyte w czwartek na 8:30:tak:

reklama
Kiniusia mam nadzieje ze sie nie nasiedze bo w sumie wizyta z samego rana, ale roznie to bywa wiec jak tylko wroce napisze co i jak.
Do 15 zjmniesz sie sprzataniem, gotowanie albo praniem i nim sie spojurzysz bedziesz juz w gabinecie;-)
Asinka Ty chyba pierwsza bedziesz wiedziala co tam w brzuszku, no chyba ze dzidzia sie bedzie ukrywałą:-)

Ja juz mam stres bo być może odstawię heparyne

Do góry