reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Anka ale Ci dobrze z tą heparyną też bym chciała ;) Ja trochę martwię się moimi wynikami.. No i ciekawa jestem czy nasza Łucja- Łucją zostanie czy może stanie się Ziemkiem ;)

Cześć dziewczyny!
Witam po przerwie.Wczoraj miałam amniop.teraz leżę grzecznie jak lekarz kazał..Było bezboleśnie,trochę stresująco ale już jestem po:happy2:.Teraz pozostaje mi czekać minimum 2 tyg na wyniki.Fajnie tak sobie poczytać wasze pogaduchy. U mnie nic ciekawego sie nie dzieje-ja leze a mąż robi dla mnie kanapeczki.
Jestem pełna nadziei na to,że mam zdrową ciąże.Chciałabym już wreszcie zacząć się nią cieszyc.

Buziaki dla was wszystkich

Dzień dobry :)

wczoraj zdążyłam tylko doczytać, ale odpisać już nie..więc dziś się poprawiam :p

dziękuję za miłe słowa o moim mądralińskim, aż się wzruszyłam:sorry2:

KRAKÓW!!! Mamuśki, jako że ja pracuję, mam nieco ograniczony czas na spotkania. Ale czwartki często mam wolne, więc też jestem za spotkaniem w tym dniu. Tylko że...teraz koleżanka idzie na urlop właśnie od czawrtku do czwartku więc za nią pracuję...czyli dwa pierwsze czwartki października mi odpadają na spotkanie, potem 18.10 mam już umówione spotkanie..także u mnie najbliższy termin kiedy mogłabym się z Wami spotkać to czwartek 25.10. Co wy na to??

poczytałam też o teściowych hehe temat rzeka :p ja na swoją nie narzekam, kochana pomocna kobieta i nie wtrącająca się. Także każdemu takiej życzę ;)
Z teściem raczej kontaktu nie mamy-żyje od wielu lat w seperacji z teściową..żałuje tylko że młodym totalnie się nie interesuje, nawet na urodzinach sie nie pojawił:baffled: ale jego sprawa, jego wybór..

i poczytałam o ciuszkach dla maluchów, ja jestem zdania Kociatki wygoda przede wszystkim. Jakieś wizytowe spodenki, koszula jedne buciki ok, ale generalnie przede wszystkim ma być praktycznie i wygodnie, żeby malucha szybko przewinąć, przebrać. Jest teraz tak duży wybór ciuszków że każdy znajdzie coś dla siebie.
Nie mam zapędów do kupowania za wielu rzeczy, gromadzenia, chomikowania...jakoś tak poukładane mam w głowie że nie lubię jak mi się zbyt dużo rzeczy wala po domu :p więc umiar raczej we wszystkim stosuję :p

Martuśka gratuluję ruchów :DDDDDD
Nomi
współczuję przejść z teściami :baffled: kciuki zaciskam za wizytę :)
Makunia ehhh hormony trzymaj się. ruchów gratuluję, boskie uczucie :DDDDDD
Żabka
piękne wieści o tacie i maluszku :D super :D nieabwem się przekonamy czy proroczy :)
Kociatka kiedy będą Ci ściągać gips? weekend udany i to najważniejsze. Opis relacji taty z synkiem wzruszający :D u mnie te dwa wariaty też szaleją na swoim punkcie :D
KAnia ciacho pycha :-p wczoraj w pracy miałam ostatni kawałek hihi
a u was imprezka córci widać udana :) zdjęcia mam nadzieję zobaczyć w naszej galerii ;)
Betina Kciuki zaciśnięte i czekam na wieści :D
Trytyka jak masz sie w pracy męczyć, to lepiej na L4 wybyć ;)
a mąż dojrzeje ;) to wasze pierwsze dziecko tak? czasem facet dopiero jak czuje ruchy malucha, jak widzi duży brzuszek to zaczyna ogarniać temat:-D a po urodzeniu to już w ogóle straci głowę dla dzieciaczka:tak:;-)
Asińska ojj ja też taka zakręcona na punkcie świąt, tych przygotowań, atmosfery...achh
Asinka ale Cię męczą choróbska, tulę.. i za wizytę trzymam kciuki, żeby maluszek ujawnił co ma między nóżkami :)
Monisia Kciuki zaciskam za wyniki i jestem dobrej myśli :)

Miłego Dnia Dziewczyny!!

Ostatnia edycja:
Monisia trzymam kciuki za pozytywne wyniki. Jak bedziesz miala chwile to skrobnij cos wiecej, skad amnio itp (jak masz ochote oczywiscie ;) )
NomiMalone ja tez wchodze dzis o 15 :) Zobaczymy m.in. czy inny lekarz potwierdzi ze nasz maly mężczyzna to mężczyzna ; )
truskaffka mnie wstępnie 25.10 pasuje (choc to odlegly termin i duzo sie moze jeszcze zmienic ;) )

Po cwiczeniach od razu jak nowo narodzona. Ide po INKE

Truskafffka dziękuję Ci bardzo. No właśnie teraz taki chorobowy okres, a chciałam go ominąć... Teraz czekam aż wyzdrowieje i chciałabym się zaszczepić na grypę. Zobaczymy co na to mój lekarz powie...
Anka domyślam się, że każda już chciałaby wiedzieć co nosi pod sercem. Ja z Tymkiem dowiedziałam się w 22 albo 23 tyg.w każdym razie 8 marca na Dzień Kobiet :-)
Kiniusia oby była Łucja :-) koleżanka tak na czerwcówkach miała, że cały czas miała być Antosia, a pod koniec ciąży dowiedziała się, że jednak Antoś :-D

Asinka zdrówka i żeby dzieć się ujawnił!!! Ja mam wizytę za tydzień i już się nie mogę doczekać czy bobas się zdradzi,choć mam przeczucie, że nie będzie chcial współpracować i skończy się tym ,że lekarz każde mi przyjść za tydzień:/

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty!!!

A co do gór my mamy propozycję wypadu na początek lutego ale póki co powiedział,że nie wiem jak to będzie bardo bym chciała ale nie uśmiecha mi się rodzić w Zakopanym:szok:

Moje samopoczucie jest masakryczne,głowa pęka a ja chodzę jak zbity pies...brak mi siły na cokolwiek i tak mnie to wkurza, że hej:angry:

Betina byłam pewna ze wrócisz w lepszym nastroju:tak: Oby dzidzia dala sie podgladnac :)
Asinka to dostałaś piękny prezent!!! Ciekawe ktora urodzi 8 marca:-)
Ala-84 może drzemka? Nie denersuj się chociaż sama wiem że ból głowy może stać sie upierdliwy:baffled: Zakopane hmmm jeszcze tam nie byłąm ale rodzić też bym tam nie chciałą:-D

reklama
Do góry