reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

reklama
dziewczyny wyjezdzam na wakacje nie bedzie mnie 2 tyg moze czasem zajrze z jakiejs kafejki,
nie zapomnijcie mnie:)
moje kolejne usg 9.08
dbajcie o siebie i swoje fasolinki:)

Ewcik strasznie mi przykro:-(
Moja koleżanka dwa miesiące po zabiegu była ponownie w ciąży i tego ci życzę z całego serca!!!

Co do poduszki to miałam motheerhood i jest super!!! W tej ciąży kupuję następną bo tamta była tak mocno zużyta przez cała naszą rodzinkę ,że musiałam się z nią rozstać.

CorazonPartio możemy sobie przybić 5 bo ja też mam wózkowego świra:p

Witam wieczornie. Dzisiaj byłam u gin i mam zdjątko naszej dzidzi :) Zobacz załącznik 486064 całe 2.11cm szczęścia :biggrin2: termin z usg na 3.03 a z @ wyliczyła mi na 7.03 a ja jak patrzyłam na necie to wychodziło na 8 :)
U mnie nadal kiepsko z jedzeniem :( waga cały czas mi spada bo prawie wogóle nie jem i nawet jak mi w brzuchu burczy to i tak przez gardło nie chce przejsc i mnie ciagle mdli :( ze zgagą odpukac juz lepiej to chyba byla reakcja na salatke z majonezem :) mam nadzieje ze przejda mi te mdlosci i wroci apetyt.

Ewcik przykro mi bardzo :( pozdrawiam i trzymam kciuki zeby szybko wam sie znowu udalo

2.11 cm to już duża dzidzia, zazdroszcze widoków, już nie mogę się doczekać kolejnego USG...ja mam termin z USG na 6 więc chwile po Tobie, a z OM wychodzi 4 marca..

a ja oglądam wózki na allegro, ale jestem zielona w temacie...mam nadzieję, że jak dłużej pobędę na forum to się trochę odnajdę w zakupowych tematach od doświadczonych mamusiek ;)

CorazonPartio trzymamy za Ciebie kciuki.

Dziewczyny nie wiem czy mnie pamiętacie parę dni temu pisałam do was, a potem nie miałam nawet jak usiąść do internetu. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona bo bardzo chciałabym móc dzielić się z Wami swoimi obawami i radościami. Wiadomo razem zawsze raźniej.

Ewcik
bardzo mi przykro, że Cię to spotkało, wiem co przeżywasz ja 23 maja też straciłam swoje maleństwo i zaraz po pierwszej @ zaszłam w ciążę. U mnie obyło się bez leków i bez zabiegu. Organizm sam się oczyścił.

Dziewczyny kochane mam pytanie jak to jest z usg dopochwowym moja lekarka twierdzi, że po poronieniu lepiej nie kusić losu i robić przez brzuch, ale czy któraś z Was na tak wczesnym etapie miała usg przez brzuszek? Mam nadzieję, że wybaczycie, moje przynudzanie :-(

reklama
Hej!!
My już też na nogach od przeszło godziny. Noc ciężka jak diabli, przez mojego bąka :dry: Trudno... A jeszcze teraz dopadł mój telefon i obślinił mi cały ekran i teraz nie działa...:wściekła/y::wściekła/y:
Blanx ja miałam usg w 5 tyg i miałam przez brzuch. Nie wiem czemu tak...
Corazon kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&

Do góry