reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

Wróciłam z pobrania, za godzinkę jadę na wizytę, będę pewnie ok 13 z powrotem....stresuję się bardzo...ale z pozytywnym nastawieniem.

reklama
Ja w poprzedniej ciąży cały pierwszy trymestr miałam dopochwowe bo na początku tak podobno lepiej widać... A i w trzecim trymestrze miałam i przez brzuch żeby dziecko zobaczyć i dopochwowo żeby zobaczyć ile ma szyjka bo się skracała... Generalnie tak chyba się zazwyczaj robi na początku (zazwyczaj) ale nie wiem jak to jest po poronieniu - może wtedy inaczej się do sprawy podchodzi..i nie wiem...

Hej :)
Ja miałam USG dopochwowe.

A becikowe jeszcze jest? Bo miało nie być już becikowego....

Ja nie mam n a nic sił :( jest mi słabo, mdli mnie i chce mi się spać :( mam już dosyć tych ciążowych dolegliwości bo nie mogę normalnie funkcjonować :(

No nic ja jestem zapisana na 7 sierpnia na usg:szok:(a miałam termin na 31 lipca ale to byłoby usg dopochwowe)
Musiałam więc szukać gabinetu gdzie lekarz wykonuje we wczesnej ciąży usg przez brzuch, ale jak się okazuje u mnie w mieście jest sporo takich gabinetów chodź posiadają oni głowicę do usg dopochwowego :tak:

U nas w szpitalu np. u dziewczyn z zagrażającym poronieniem też nie robili dopochwowego ze względu na ryzyko wystąpienia krwawienia :-(

Ale chciałam się dopytać jak to jest u was. Ja mam zalecone przez lekarza więc i tak postąpię :tak:

Iwona jesli chodzi o temat wozkow.....to jest temat rzeka ;( wszystkie sa piekna, bardzo podobne do siebie a jednak czyms sie roznia. Proponuje Ci wybrac sobie jakies 2-3 firmy i sie tylko na nich skupic bo inaczej to mozna zwariowac :)

Ja miałam przy Tymku taki wózek: roan-marita_170.jpg Roan Marita i jest rewelacyjny!! Żałuję, że go sprzedałam :-p A teraz przy Tymku, bardzo wózkowym, będę czekała z wózkiem do samego końca. Niestety... Chcę kupić wózek podwójny tego typu: graco-stadium-duo-pushchair-tarmac-stripe.jpg albo: kees_twin_k2_plus_rodz_d.jpg

reklama
Jestem:)))))))
Beta 4512 :) Rośnie jak szalona:)) Pęcherzyk urósł, ma 6,5mm, zarodka nie ma. Wg profesora to 5t4dc, mam być w środę i jeżeli przyrost będzie taki ładny to musi być już i zarodek i serduszko. Powiedział, że wyniki śliczne.
Kamień z serca.
Czyli lekarz na pierwszym usg dał ciała.

Do góry