reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

reklama
Wychodzi 9dni różnicy między terminem OM...i to by mi się mniej więcej zgadzało:))))) Mojemu mężowi też...bo już biedak zaczął liczyć kiedy my coś itd bo mu nie wychodziło:)) haha, się zestresował:)

Corazon super:) A liczenie męża dobre;)
Asinka Wiki kurcze też strasznie wózkowa i nie chodząca jeszcze ale mam nadzieję, że do narodzin drugiego bobasa się rozkręci i pojedyńczy wózek który mamy nam wystarczy.... tylko jakaś dostawka do stania.... ewentualnie widziałam chyba też taką przystawkę z boku doczepianą w której można usiąść... Ale też będziemy czekać do końca i się okaże...

CorazonPartio, super wieści! teraz już będzie wszystko dobrze :)

ja o wózku jeszcze nie myślę, wlazłam na chwilę na allegro zerknąć, to aż zeza dostałam tyle tego, wybór będzie ciężki :p
na pewno będziemy patrzeć na wagę, bo mieszkamy na 4p. bez windy
:no: i koniecznie pompowane koła.

reklama
Do góry