reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2013

do zabiegu usypiaja.jeszcze w zyciu tak nie odlecialam:szok: i pamietam ze jak oczy otworzyalam jeszcze na operacyjnej to mowie ze mialam sen babka sie mnie pyta co mi sie snilo a ja jej na to ze moj byly maz koszmar normalnie:baffled: i zaraz lekarza pytalam kiedy moge sie startac.

martuska moze sie sprawdzi :-) czas pokaze

reklama
Ewcik bardzo mi przykro.:-(Szkoda że nie chcą bez ingerencji pozwolić Twojemu organizmowi samemu się oczyścić.Tak jest najlepiej. Nie ma potem zrostów i możesz od razu się starać o dzieciątko.

Ewcik ja poronilam samoistnie 24 lipca, a we wrzesniu bylam w ciazy z Livka... ostatnio znajoma tez miala sytuacje, ze serduszko przestalo bic i na podbnym etapie jak Ty i dostala leki ,nie miala lyzeczkowania... tule mocno, trzymaj sie dzielnie

Patrycja
jak spojrzałam ze to takie maleństwo to musi byc dziewczynka :D
ja mam kolejna wizyte ale u gin 9 tyg. za 2 tyg w piatek :(

kania mam nadzieje ze ten krwiak sie wchołonie, powiedziałam onim mamie, przejeła się, powiedziałam że lekarz kazała duzo odpoczywać... i tyle.
Mam nadzieje ze do czasu wizyty lek sie nic nie stanie...

Aniulkas ja mialam krwiaka przy Marysi. Dlugo sie utrzymywal i wlasciwie to sie chyba srednio wchlonal, bo wiekszosc zostala wycisnieta przez rosnaca coreczke. Powtarzam sie chyba, ale krwawilam jakos z 5 miesiecy (tym krwiakiem wlasnie). No ale moj to byl wiekszy od twojego zdecydowanie. Pisze, zebys sie nie martwila zbytnio, jak nie zagraza dzieciatku to powinno byc ok;-)

Ja do lekarza idę dopiero 22 sierpnia a to tyle czasu jeszcze :(
To dokladnie tak jak ja, ale chyba sie wybiore wczesniej do innego na ta pierwsza wizyte, bo nie chce, zeby mi problem z becikowym robili :rolleyes2: Jak to jest, trzeba byc do 10 tyg z pierwsza wizyta nie?

Beta urosła z 1535 na 2456 czyli szansa jest:)

Super Corazon, doczytalam ostatnio, ze starsznie sie martwilas, tym, ze dzidzia na mniejsza wygladala niz powinna. Oby juz ladnie i bez starsznia mamy rosla:tak:

dziewczyny mam do Was jeszcze tylko jedno pytanie-pisałyście, że niejedna z Was przeszła poronienie-czy miałyście łyżeczkowanie? strasznie boję się tego zabiegu... po jakim czasie od łyżeczkowania zaszłyście w ciążę?
Ja obyłam się bez zabiegu...
Tak tylko mi sie nasunelo, bo wiele dziewczyn myli wlasnie sutki z brodawkami sutkowymi. Sutki to inaczej piersi, cale, cycki poprostu, a te brazowe kuleczki to wlasnie brodawki (sutkowe). Tak sie domyslam, ze chyba o to Ci chodzilo. Lubia byc wrazliwe w ciazy. Jak ktos ma wklesle albo plaskie to dobrze jest je hartowac podczas ciazy, o ile oczywiscie sobie na to pozwola:rolleyes2:

Wspanialego wypoczynku zycze. Zazdroszcze, chcialbym starsznie nad jakies cieple morze.

Czytam dalej wstecz.

Hmmmm...Cała pierś to pierś...sutek to sutek, inaczej brodawka sutkowa a to wokół sutka to otoczka brodawki sutkowej.

Moje piersi - Budowa piersi | mojepiersi - wszystko o profilaktyce chorób piersi

iwonas85 chyba dokladnie ten sam okres ciazy mamy. ja wczoraj mialm 8tyd 4 dni ;)

Ewcik mogę zapytac który to byl tyd? wierze ze czas leczy rany..

reklama
Do góry