reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2013

do zabiegu usypiaja.jeszcze w zyciu tak nie odlecialam:szok: i pamietam ze jak oczy otworzyalam jeszcze na operacyjnej to mowie ze mialam sen babka sie mnie pyta co mi sie snilo a ja jej na to ze moj byly maz koszmar normalnie:baffled: i zaraz lekarza pytalam kiedy moge sie startac.

martuska moze sie sprawdzi :-) czas pokaze

reklama
Ewcik bardzo mi przykro.:-(Szkoda że nie chcą bez ingerencji pozwolić Twojemu organizmowi samemu się oczyścić.Tak jest najlepiej. Nie ma potem zrostów i możesz od razu się starać o dzieciątko.

Ewcik ja poronilam samoistnie 24 lipca, a we wrzesniu bylam w ciazy z Livka... ostatnio znajoma tez miala sytuacje, ze serduszko przestalo bic i na podbnym etapie jak Ty i dostala leki ,nie miala lyzeczkowania... tule mocno, trzymaj sie dzielnie

Patrycja
jak spojrzałam ze to takie maleństwo to musi byc dziewczynka :D
ja mam kolejna wizyte ale u gin 9 tyg. za 2 tyg w piatek :(

kania mam nadzieje ze ten krwiak sie wchołonie, powiedziałam onim mamie, przejeła się, powiedziałam że lekarz kazała duzo odpoczywać... i tyle.
Mam nadzieje ze do czasu wizyty lek sie nic nie stanie...

Aniulkas ja mialam krwiaka przy Marysi. Dlugo sie utrzymywal i wlasciwie to sie chyba srednio wchlonal, bo wiekszosc zostala wycisnieta przez rosnaca coreczke. Powtarzam sie chyba, ale krwawilam jakos z 5 miesiecy (tym krwiakiem wlasnie). No ale moj to byl wiekszy od twojego zdecydowanie. Pisze, zebys sie nie martwila zbytnio, jak nie zagraza dzieciatku to powinno byc ok;-)

Ja do lekarza idę dopiero 22 sierpnia a to tyle czasu jeszcze :(
To dokladnie tak jak ja, ale chyba sie wybiore wczesniej do innego na ta pierwsza wizyte, bo nie chce, zeby mi problem z becikowym robili :rolleyes2: Jak to jest, trzeba byc do 10 tyg z pierwsza wizyta nie?

Beta urosła z 1535 na 2456 czyli szansa jest:)

Super Corazon, doczytalam ostatnio, ze starsznie sie martwilas, tym, ze dzidzia na mniejsza wygladala niz powinna. Oby juz ladnie i bez starsznia mamy rosla:tak:

dziewczyny mam do Was jeszcze tylko jedno pytanie-pisałyście, że niejedna z Was przeszła poronienie-czy miałyście łyżeczkowanie? strasznie boję się tego zabiegu... po jakim czasie od łyżeczkowania zaszłyście w ciążę?
Ja obyłam się bez zabiegu...
Tak tylko mi sie nasunelo, bo wiele dziewczyn myli wlasnie sutki z brodawkami sutkowymi. Sutki to inaczej piersi, cale, cycki poprostu, a te brazowe kuleczki to wlasnie brodawki (sutkowe). Tak sie domyslam, ze chyba o to Ci chodzilo. Lubia byc wrazliwe w ciazy. Jak ktos ma wklesle albo plaskie to dobrze jest je hartowac podczas ciazy, o ile oczywiscie sobie na to pozwola:rolleyes2:

Wspanialego wypoczynku zycze. Zazdroszcze, chcialbym starsznie nad jakies cieple morze.

Czytam dalej wstecz.

Hmmmm...Cała pierś to pierś...sutek to sutek, inaczej brodawka sutkowa a to wokół sutka to otoczka brodawki sutkowej.

Moje piersi - Budowa piersi | mojepiersi - wszystko o profilaktyce chorób piersi

iwonas85 chyba dokladnie ten sam okres ciazy mamy. ja wczoraj mialm 8tyd 4 dni ;)

Ewcik mogę zapytac który to byl tyd? wierze ze czas leczy rany..

reklama
Do góry