iwonka - no to ciekawe czy mała będzie się pchała czy poczeka
jakby sie pchała to oby jak najszybciej poszło!!!!!!!!!!!!
roksaa - Ty tez odstawiasz leki, to życzę łatwego i szybkiego porodu jakby sie zaczęło
makunia - to fajnie, że tak zarażasz
fajnie mieć takie towarzystwo dzieciowe
betina - ja tez jutro do kina - na Django w końcu
a w czw do Ikei a potem do rodzinki na pączki
a w pt juz MM przylatuje
co do wyjazdu Twojego MM to pewnie będzie Ci smutno, ale ważne, że będziesz miała Mamę
przy maluszku czas szybko zleci
Szczebiotka - fajnie, ze sie odezwałaś - i tak jak dziewczyny piszą - nie przemęczaj się.....
a co do porodu to trzymam kciuki, zeby jak sie zacznie to Ł. nie miał żadnej operacji!!!!
u nas tez bedzie teraz trochę zamieszania, bo MM chyba będzie zmienial pracę, tu umowę ma do 6go marca tylko....
więc jak przyleci ma iść na już taka konkretną rozmowę do tego nowego miejsca, bo niby miejsce już na niego czeka....
no zobaczymy jak się to wszystko ułoży - ale jakoś się ułoży na pewno
Zuzkon - u nas na bemowie pogoda była ładna dzisiaj
a co do porodu to ja planuję na Inflanckiej
jeśli chodzi o ruchy dziecka to po każdym posiłku powinnas czuć minimum tak z 5 porzadnych ruchów....
anka - mam nadzieję, że kaszel Ci odpuści!!!! i niedobrze, że humorek dzisiaj kiepski.... masz rację - jak tak człowiek wyjdzie do ludzi to od razu mu lepiej :-)
u mnie na razie spokój, chociaż skurcze czasem łapią, ale to zdecydowanie tylko przepowiadające...
i wlasnie zjadłam 3 nalesniki z dżemem truskawkowym i zostałam porządnie skopana - chyba w nagrodę
miłego wieczorku kochane