trytytka
Fanka BB :)
Asinka bidulo wiem co czujesz u mnie też Pola nie przybierała za dużo... teraz jest tylko na mm i to zagęszczanym żeby nie ulewała i ładnie przybiera 0,5kg w 2 tyg jest na hipp'ie i powiem Ci że już kilka różnych przetestowałyśmy i smakuje, pachnie (nie mówie że rewelacyjnie:|) ale lepiej od innych!!!
Żabka jestem dumna z Arturka w takim razie!!
Mikowata nic się nie martw, zapytaj lekarza co z tym fantem zrobić, próbuj małego inaczej kłaść póki co!!
Odnośnie karmienia - polecacie dziewczyny jakieś konkretne krzesełka do karmienia?? pola raczej za miesiąc nie siądzie... także zależało by mi żeby max się rozkładało!! znalazłam super krzesełko, wręcz idealne...
Chicco Krzesełko do karmienia 3w1 POLLY MAGIC 2013 (3334263515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko cena chyba nieco przesadzona....
Żabka jestem dumna z Arturka w takim razie!!
Mikowata nic się nie martw, zapytaj lekarza co z tym fantem zrobić, próbuj małego inaczej kłaść póki co!!
Odnośnie karmienia - polecacie dziewczyny jakieś konkretne krzesełka do karmienia?? pola raczej za miesiąc nie siądzie... także zależało by mi żeby max się rozkładało!! znalazłam super krzesełko, wręcz idealne...
Chicco Krzesełko do karmienia 3w1 POLLY MAGIC 2013 (3334263515) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko cena chyba nieco przesadzona....