Zuzkon gratuluję zaliczenia całego roku, to ciężka sprawa, a co dopiero w ciąży i przy małym bąblu.
Ja mam matę edukacyjną z Fisher price
FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (3344743599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej., dostałam ją " w spadku" po kuzynce. Mały się zaciekawi, ale żeby był zafascynowany to nie powiem. Gdybym sama miała wybierać, celowałabym w taką zamykaną, typu kojec i z bardziej wyrazistymi kolorami
nimitii wiaderku? ale że jak ?
Fajnie, że u Ciebie i małego wszystko dobrze.
Gosha powodzenia z sesją!
Kaniu dobrze, że Oliwia lepiej, oby u Gabi się uspokoiło.
Królowa Dramatu, też mi się zdarza, że Kacper w trakcie jedzenia zaczyna głośno krzyczeć. Często oznacza to to, że ma zgromadzone gazy. Biorę go wtedy do pionu i nie raz mu się odbije, ale zazwyczaj nie je już dalej. Czasami sygnalizuje też tak, że nie chce już jeść. Dajesz jej coś na wzdęcia? Ja Bobotic.
Betina powiedz mi, czy przy karmieniu piersią, też wdrażać od 4 m-ca warzywka? Bo niby mówią, że to dla dzieci na mm.
I jeszcze pytanko co do mleka zamrożonego, potem je wyciagasz samo się odmraża w pojemniku i jak podgrzewasz? Np wsadzając tylko do gorącej wody, czy masz podgrzewacz? A może od razu zamrożone podgrzewasz?
mikowata mój ma z kolei spłaszczoną z prawej strony, bo ciągle na niej leży i idziemy na rehabilitację
Patrycja zdrówka dla dzieci
asinka85 współczuję sytuacji, mój mały też nie chce w ogóle mm, ale nie ma na szczęście takiej potrzeby, żeby musiał jeść. Próbowałaś różnego rodzaju te mleka, różnych firm??
A teściowe są głupie nie martw się!
Pozdrawiam. Napiszę kiedy indziej co u mnie, bo teraz już nie mam czasu