reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

:confused:i wiatraczki, i hamburgery i frytki już były.........;-)
też maczałam paluchy, a jak jeździliśmy latem to wciskałam biedronki do buteleczek po perfumach "Być może":eek::eek::eek:

Ola - nie mów mi takich rzeczy nawet!!!!!!!!!!!!! oj chyba wolałabym błoga nieświadomość...:cool2:
Modro - brawa dla Adasia

witam nowa foremkę:) co do grypy... dzisiaj w aptece jakas babeczka pytała o maseczki... strach czy realne zagrożenie:confused:

reklama
ja moja majke uspilam:) nareszicie bo strasznie ciezko ja uspic....
mordoklejko gratuluje synusiowi:)))
od wczoraj moja mała robi zielone kupki i tak jej dupke odparzylo ze juz masciami smaruje...nigdy nie mialam problemu z dupcia majki:(
co do maseczek to chyba sie wybiera na ukraine:)

Witam nowa foremke!!!

o tej 14 latce slyszalam najlepsze jest to ze nikt nie wiedzial ze ona jest w ciazy:szok::szok::szok:urodzila w szatni i wszyscy byli w szoku!!!!

szczepionki - podobno tutaj trzeba zaszczepic wszystkie dzieci ktore nie ukonczyly 2 lat i kobiety w ciazy...........moje kolezanki sie nie zgodzily bo wyczytaly gdzies na necie ze ta szczepionka nie jest do konca przetestowana i nie ma jakiego s atestu czy cos tam.....wiecie o co chodzi.

Modro brawa dal Synka!!!!
Fajnie ze kolorek wyszedl :))

M*R* u mnie kiedys byl jakis facet i tez wlasnie pytal sie czy bym nie chciala pomoc dziecia pokazywal mi rozne zdjecia itp............i mowil o kwocie 3e na tydzien ale on chcial zebym mu podala wszystkie dane osobowe,nr,karty etc.wydal mi sie bardzo podejrzany bo.......pchal mi sie na chama do chaty(bylam sama) prosil o kawe lub herbate - Szym wogole zaczal plakac bo go tzrymalam na rekach i mu podziekowalam,a on na drugi dzien przyjechal innym autem inaczej ubrany i chcial mi sprzedac zestaw obiadowy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ewelcia to idiota z tego gościa zeby na drugi dzien sie zjawiac w to samo miejsce:)))
oglądając dzisiaj uwage o tej 14 latce bylam zalamana jak matka moze wyrzucic z domu corke nieletnia z dzieckiem.nawet jakby moja urodzila dziecko w wieku 15 lat nie moglabym jej wyrzucic z domu..to przeciez moje dziecko...szkoda takich dziewczynek

M*R widze ze dobre uczynki w ruch poszly :tak:
Ewelcia facet rzeczywiście debil :-):-) moze myslal ze go nie poznasz?? :-D:-D
Monika moze to uczulenie??

M*R pewnie ze to jakis oszukaniec:wściekła/y::wściekła/y: mial tupet debil przyjezdzac na drugi dzien:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

koncze pic piwko zjadlam troche chalwy i zaraz lece spac jutro zaczynam dietke,m mnie wkurza bo sie nabija ze mnie i gada co on bedzie jadl jak wroci jutro z pracy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Bansik to chyba nie alergia mama mi powiedziala e moj brat jak byl malutki to robil zielone kupki i moja prababcia kazala mu podac z herbatka 4 kropelki spirytusu bo ma zolądek przeziebiony...i ja tez tak zrobilam malej przeszlo.ale rozwolnionko ma to chyba od ząbków:)
i ja tez mysle o grypie zeby mi dziecko nie zachorowalo tym bardziej ze ja mam strasznie suche powietrze w pokoju..wietrze ile moge ale moja maja sie odkopuje w nocy i nie chce spac pod kocykiem:(normalnie u mnie nie da sie wytrzymac
Justyna ta babka to jakas lekomanka.....

reklama
ewelcia - niezły ten gościu, pewnie chciał wyciągnąć wszystkie dane a na drugi dzień obiadem otruć ;P ;) dobrze że się nie dałaś :)

a ja jakoś się grypą w ogóle nie przejmuję, przynajmniej na zapas

Do góry