I
ivaz
Gość
tak to jest jak sie mieszka na warszawskiej pradze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ATsonia plamy po marchewce znikają w 100% jak wywiesisz pranie na słońce tak żeby promienie słoneczne padały na ta plamę, ja nie mam żadnych marchewkowych plam na Zoski ubrankach czy pieluszkach, polecam ten sposóbSara27- pieluchy gotuję bo mi się marchewka nie dopiera w pralce i jabłka ja nie wyparzam butelek i smaczków tak czesto jak ty- w tej kwestii to ja jestem mega leniem-raz na tydzien-wystarczy
to jak ci odmówią to im wtedy napisz oświadczenie:-):-):-):-)Eve - nie wiedziałam ze pisze sie oswiadczenie ja napisałam prosbe szkoda ze nie podpytałam Ciebie o to wczesniej:-(
mleczko z kubeczka już pije?cze wygłasza jakieś durne komentarze że ci robi łaske
co do wyparzeania to my juz tego raczej nie robimy bo Alanek nie je już z butelki a smoczka to jak mi się przypomni
u nas podobnie:-)A tak to 19:20 kąpiel potem butla i o 20stej +-10 minut śpi :-)