reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Właśnie była u nas policja, wzięła nagrania z kamer, przesłuchała ochroniarza (tak na marginesie, to nie wiem za co my płacimy tej ochronie), jak zapytałam czy jest szansa zeby wózek się znalazl to powiedzieli, że mało kto zgłasza kradzież wózka, no ale jakaś szansa jest bo szybko im zgłosiliśmy. Chociaż ja nie wierzę, że się odnajdzie, mąż kazał mi szukać następnego wózka, a jak na razie mamy jeszcze maclarena, ale na zime muszę mieć coś na dużych kołach.

reklama
Właśnie była u nas policja, wzięła nagrania z kamer, przesłuchała ochroniarza (tak na marginesie, to nie wiem za co my płacimy tej ochronie), jak zapytałam czy jest szansa zeby wózek się znalazl to powiedzieli, że mało kto zgłasza kradzież wózka, no ale jakaś szansa jest bo szybko im zgłosiliśmy. Chociaż ja nie wierzę, że się odnajdzie, mąż kazał mi szukać następnego wózka, a jak na razie mamy jeszcze maclarena, ale na zime muszę mieć coś na dużych kołach.
ochrona jak cholera.....:eek::eek::eek::eek:
i to jeszcze nowy nabytek.... ale co to złodzieja interesuje:confused2:

Ivaz wspolczuje.. dobrze ze masz jeszcze jeden wozeczek.
Sara najlepszego!!! spoznione ale szczere;-)
Maniulka a Ty juz w NO jestes?????????:-)

Ja butelki wyparzam raz dziennie albo raz na 2 dni jak mi sie przypomni:-p Kapiel jest przewaznie codziennie chyba ze cos wypadnie;-)
Prasuje to co wymaga prasowania:tak:

A i tego Wam jeszcze nie pisalam mala nauczyla sie ciagnac smoka:-D Bylo to tak ze kolezanki synek caly czas ciumla smokusia i moja siostra tak na probe dala Ameli tego smoczka no i co .. Amelka tak sie wczula ze szok:-D dlugo sie zastanawioalam czy go jej kupowac ale jednak zdecydowalam sie poniewaz przez to jest taki plus ze tak raczek nie bierze do buzki i zasypia przy smoczku a nie butli (z tym byl problem- bo jak nie zdazyla zasnac przy mleczku to sie denerwowala i spac nie chciala..) smoka wlasciwie uzywam tylko do zasypiania i jak czasami bardzo bardzo placze a tak to ona sama nie chce :-D
Ale sie rozpisalam:szok::sorry:

hej
piszemy razem czyli ja i łobuz maly
my zyjemy jakos:-D
mala nam rozrabia:sorry:czrat maly rosnie zebow nie widu i slychu po czepieniu jestesmy waga 9400 klata jak u pudziana ja padnieta kuba szkola i wszystko takie pogmatwane nie wiem za co mam siezabrac tyle tego
wybaczcie ze tak malo sie udzielamy lecz nie ma kiedy nawet kompawlaczyc:szok:
pozdraiamy serdecznie:tak::-)

Czesc, u nas od rana szarówa, że szok, i co jakiś czas kropi deszcz...nie zniechęci mnie to jednak przed spacerem- nie mam zamiaru siedzieć cały dzień sama w domu, m. wraca dopiero po 19.

Szymon sie obudziła ale słyszę, że walczy w łóżeczku i nie piszczy-to tylko do niego zaglądam...zobaczymy jak dlugo wytrzyma i kiedy mu się znudzi.

Jestem w trakcie robie nie dzemów ze śliwek węgierek- matko boska-sała kuchnia zalana i blat gazowy przypalony...ja nie wiem jak to doczyszczę.:eek:

Sara27- nie wiem jak Ty to robisz...ja miałam 11 aukcji i wielka du...jeszcze na minusie jestem 45 zł...kurde a mam tyle fajnych ubranek, których chętnie bym się pozbyła...

Ivaz oby wozek sie znalazl;-)

ATsonia moze Szym Ci pomoze posprzatac w kuchni?Skoro do kompa sie rwie,zeby pomoc to moze tez i w kuchni.........:-D:-D:-D.

U nas nocka super,zasnal jak zwykle o 8:30 potem o 4 wciagnal 150ml mleka i spal jak susel do 8:tak::tak::tak::-):-):-).

Maniulka gdzie jestes?
Chyba Martynka dala Ci popalic w nocy:-:)-(/

Truda myslalysmy ostatnio o Tobie:cool2:.

Ogladalismy wczoraj komedie "Kac Vegas" nawet nie zla.:tak::tak:

reklama
czesc dziewczyny ja juz wrocilam po wojazach z Zakopca, niestety z przygodami bo przez lazenie po gorach i obciazanie stopy paznokiec wrosl mi w stope i dzisiaj bylam z rana u chirurga i mi wycinali:baffled: Ech niestety gdyby nie to wyjazd bylby idealny ale bol byl okropny i przez to byl "jedynie" bardzo udany:-D oczywiscie nadrabiac was nie bede, nawet nie wiem gdzie bym miala zaczc nadrabiac.
Majeczka wspaniale, wedrowanie w nosidelku znosila super, raz bylismy na 6cio godzinnej wycieczce i nie marudzila:szok: oczywiscie robilismy przerwy ale ogolnie wikszosc czasu spedzila w nim a wczesniej to darla sie wnieboglosy jak probowalismy chociaz przez 5min ją tam potrzymac... No i postepy poczynila, kreci sie wokol wlasnej osi jak fryga, no i wkoncu polubila jedzonko z lyzeczki juz tak na maksa! Jak widzi ze my jemy i jej nie dajemy to zczyna plakac.Duzo zmian przez jeden tydzien:-D:-D

Do góry