Moje maleństwo
Mamusia Amelki
malenstwo-watek kontaktowy jest na zamknietym watku-dopisz się do listy-niedługo bedziesz miała dostęp-mysle ze pod koniec przyszłego tyg, bo w poniedziałek bede wysyłała listę do admina![]()
a to ja juz jestem zapisana :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
malenstwo-watek kontaktowy jest na zamknietym watku-dopisz się do listy-niedługo bedziesz miała dostęp-mysle ze pod koniec przyszłego tyg, bo w poniedziałek bede wysyłała listę do admina![]()
Nika_a witamy na forum!!! Tylko uważaj, bo od tego forum można się uzależnić. Ja juz tak mam.;-)

. Byłam dzisiaj na zakupach i takie śliczne ubranka kupiłam dla małej
:-) więc zakupy w pełni udane :-). Dzisiaj i jutro śpię sama, bo męża nie ma, znowu pracuje tam gdzie w piątek i sobotę.
wrrr już zła jestem