reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Ola ta gorczka, to może być taki rodzaj grypy. Ja też to przechodziłam i pare znajomych mi osób. Może się utrzymywać przez 1-2 tygodnie. Ja miałam dodatkowo lekkie bóle stawów i głowy. Mam nadzije, że Twoja córka wróci jak najszybciej do zdrówka.

Justyna ja bym też zadzwoniła do lekarza i zapytała co mam robić. Nie bój się!!!;-)

reklama
hej witajcie :). Witam nowa mamusię oczywiście.:-). Moja malutka kruszynka wlasnie się wierci hehe w nocy juz dawała mamusi popalić tak się wiercila :-))) nie moge się doczekac kiedy wybije termin i kiedy się malutka urodzi :)

Sara witaj z powrotem :)

Caro81, grypa bez kaszlu, bez kataru? sama gorączka? dziwadło jakieś :baffled: może to też być jakiś wirus - lekarz ją osłuchał i nic nie wykrył... zobaczymy jak dzisiaj będzie ...

Niespodziewany zwrot akcji. Przez internet sie rejestrowałam i jest wolne miejsce i to na dziś! Podejrzewam, że ktoś odwołał bo przez telefon pani mi zaproponowała dopiero na 3.03.2009.

W takim razie w akcie desperacji musiałam sobie zaaplikować glicerynke bo mam problemy z wypróżnianiem i znowu stwierdzi że za dużo ważę i mnie wezmie do szpitala heheh. Dobrze żem ogolona w miarę bo wczoraj się oporządziłam.

Monik faktycznie lekarz się skompromitowal okropnie!!! hehe ciąża nie wytwarza toksoplazmozy:tak: a tętno dziecka to chyba okiem badał:-)
A ciepły lód o którym Myfa pisała to lód z takiej pianki jak ptasie mleczko, tylko lżejszy, oblany na górze np czekoladą albo z kolorowej pianki, oczywiście w wafelku:tak:

Justina to masz szczęście ze się zwolniło:tak: a to wziął Cie do szpitala z za duzej wagi przy cukrzycy??

Ola ja też miałam kiedyś taka grypę tylko gorączkową, zero innych objawów:baffled:

Nika tez się nie mogę doczekac mojej kruszynki ale my musimy poczekać jeszcze trocheeeeeee:tak:

A co do oporządzania się to ja muszę to robić teraz częściej bo jak mnie w razie czego szpital zaskoczy? Skurcze sie uspokoiły jak leżę ale nogi mam normalnie jak małpka :baffled:, inne okolice sa w miare ok:tak: Tylko juz sama nie daję rady i męża do tego zaprzegam :tak:no własnie może dziś trzebaby się oporządzić:baffled:

Ostatnia edycja:
Caro81, grypa bez kaszlu, bez kataru? sama gorączka? dziwadło jakieś :baffled: może to też być jakiś wirus - lekarz ją osłuchał i nic nie wykrył... zobaczymy jak dzisiaj będzie ...
cos sie tam wwyklaruje....organizm po prostu walczy z jakas infekcja....albo ja zwalczy albo w najblizszym czasie jakies chorobsko sie pojawi...oby to pierwsze...trzymam kciuki....a wy chodzicie ola do przedszkola...bo jakos nie pamietam???

Witam brzuchatki ja dziś od rana na nogach na 8 miałam wyniki już ostatnie w piatek mam do ginka na KTG i odebrać wyniki mam nadzieję że są dobre i ta moja opuchlizna to nie zatrucie ciążowe :tak: u mnie już obiadek zrobiony ( spagetti mąż będzie zawiedziony bo już mu się przejadło a ja mam za to na nie cholerną ochotę )
Sara fajnie że już do nas wróciłaś i masz już malutką przy sobie :tak: ale ci zazdroszczę też chciałabym mieć to za sobą i tulic już mojego syneczka :-D
co do oporządzania sie to ja wykorzystuje męża bo nic nie widze :-p:-D
lecę poczytać co na innych wątkach popisałyście :confused:;-)

o widzę że większość ma problemy z wizytami... to jest straszne... ostatnie usg miałam 6 tygodni temu, nie robił mi ostatnio, a co jak mały się przekręcił???

a mam pytanko - jaki kupiłyście rozmiar pieluch ja 2, ale się zastanawiam czy dobrze...

reklama
o widzę że większość ma problemy z wizytami... to jest straszne... ostatnie usg miałam 6 tygodni temu, nie robił mi ostatnio, a co jak mały się przekręcił???

a mam pytanko - jaki kupiłyście rozmiar pieluch ja 2, ale się zastanawiam czy dobrze...
ja tez 2....
a sluchajcie....czy wy juz jestescie popakowane...te z was ktore maja jeszcze ok 30 dni?

Do góry