reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

Ola ta gorczka, to może być taki rodzaj grypy. Ja też to przechodziłam i pare znajomych mi osób. Może się utrzymywać przez 1-2 tygodnie. Ja miałam dodatkowo lekkie bóle stawów i głowy. Mam nadzije, że Twoja córka wróci jak najszybciej do zdrówka.

Justyna ja bym też zadzwoniła do lekarza i zapytała co mam robić. Nie bój się!!!;-)

reklama
hej witajcie :). Witam nowa mamusię oczywiście.:-). Moja malutka kruszynka wlasnie się wierci hehe w nocy juz dawała mamusi popalić tak się wiercila :-))) nie moge się doczekac kiedy wybije termin i kiedy się malutka urodzi :)

Sara witaj z powrotem :)

Caro81, grypa bez kaszlu, bez kataru? sama gorączka? dziwadło jakieś :baffled: może to też być jakiś wirus - lekarz ją osłuchał i nic nie wykrył... zobaczymy jak dzisiaj będzie ...

Niespodziewany zwrot akcji. Przez internet sie rejestrowałam i jest wolne miejsce i to na dziś! Podejrzewam, że ktoś odwołał bo przez telefon pani mi zaproponowała dopiero na 3.03.2009.

W takim razie w akcie desperacji musiałam sobie zaaplikować glicerynke bo mam problemy z wypróżnianiem i znowu stwierdzi że za dużo ważę i mnie wezmie do szpitala heheh. Dobrze żem ogolona w miarę bo wczoraj się oporządziłam.

Monik faktycznie lekarz się skompromitowal okropnie!!! hehe ciąża nie wytwarza toksoplazmozy:tak: a tętno dziecka to chyba okiem badał:-)
A ciepły lód o którym Myfa pisała to lód z takiej pianki jak ptasie mleczko, tylko lżejszy, oblany na górze np czekoladą albo z kolorowej pianki, oczywiście w wafelku:tak:

Justina to masz szczęście ze się zwolniło:tak: a to wziął Cie do szpitala z za duzej wagi przy cukrzycy??

Ola ja też miałam kiedyś taka grypę tylko gorączkową, zero innych objawów:baffled:

Nika tez się nie mogę doczekac mojej kruszynki ale my musimy poczekać jeszcze trocheeeeeee:tak:

A co do oporządzania się to ja muszę to robić teraz częściej bo jak mnie w razie czego szpital zaskoczy? Skurcze sie uspokoiły jak leżę ale nogi mam normalnie jak małpka :baffled:, inne okolice sa w miare ok:tak: Tylko juz sama nie daję rady i męża do tego zaprzegam :tak:no własnie może dziś trzebaby się oporządzić:baffled:

Ostatnia edycja:
Caro81, grypa bez kaszlu, bez kataru? sama gorączka? dziwadło jakieś :baffled: może to też być jakiś wirus - lekarz ją osłuchał i nic nie wykrył... zobaczymy jak dzisiaj będzie ...
cos sie tam wwyklaruje....organizm po prostu walczy z jakas infekcja....albo ja zwalczy albo w najblizszym czasie jakies chorobsko sie pojawi...oby to pierwsze...trzymam kciuki....a wy chodzicie ola do przedszkola...bo jakos nie pamietam???

Witam brzuchatki ja dziś od rana na nogach na 8 miałam wyniki już ostatnie w piatek mam do ginka na KTG i odebrać wyniki mam nadzieję że są dobre i ta moja opuchlizna to nie zatrucie ciążowe :tak: u mnie już obiadek zrobiony ( spagetti mąż będzie zawiedziony bo już mu się przejadło a ja mam za to na nie cholerną ochotę )
Sara fajnie że już do nas wróciłaś i masz już malutką przy sobie :tak: ale ci zazdroszczę też chciałabym mieć to za sobą i tulic już mojego syneczka :-D
co do oporządzania sie to ja wykorzystuje męża bo nic nie widze :-p:-D
lecę poczytać co na innych wątkach popisałyście :confused:;-)

o widzę że większość ma problemy z wizytami... to jest straszne... ostatnie usg miałam 6 tygodni temu, nie robił mi ostatnio, a co jak mały się przekręcił???

a mam pytanko - jaki kupiłyście rozmiar pieluch ja 2, ale się zastanawiam czy dobrze...

reklama
o widzę że większość ma problemy z wizytami... to jest straszne... ostatnie usg miałam 6 tygodni temu, nie robił mi ostatnio, a co jak mały się przekręcił???

a mam pytanko - jaki kupiłyście rozmiar pieluch ja 2, ale się zastanawiam czy dobrze...
ja tez 2....
a sluchajcie....czy wy juz jestescie popakowane...te z was ktore maja jeszcze ok 30 dni?

Do góry