reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marzec 2009

witam dziewczynki!!!
ALe dzis sobie pospalam do 9:30 a wizyte mialam u ;lekarza o 11:10 a autobus o 10;15 haha szybko zjadlam i na autobus.doktorka mi dala jakies tabletki odpowiednik fenotarolu,bo w szpitalu przepisali mi tylko jakis antybiotyk.

U nas pogoda do d*** strasznie wieje i pada,na szczescie juz nigdzie nie musze wychodzic teraz tylko i wylacznie bede lezec.Mezus dzwoni i sie tylko pyta,lezysz??czy nie??!!!jak mowie ze tak to on mow ze pewnie nie caly czas i bedzie musial mi kamere zamontowac w pokoju hhehe co on chce zeby bylo jak w Big Brotherze heheh.

Moja dzidzia w 34tyg wazyla 2250g to tez chyba sporo.
Nika juz nie dlugo bedziesz miala dzidzie przy sobie i humorek wroci.
A to Twoj chlop jednak jest przy Tobie nie wyjechal juz do Anglii.

reklama
No, dziewczyny, jestem z siebie dumna, poprasowałam wszystkie rzeczy dla Adrianka, posciele, rożek, ciuszki.... Jak się cieszę, że mam to już z głowy:-)

Nika, współczuję Ci takie sytuacji, ale powiem Ci, ze mój mąż też jest wiecznie w pracy, a jak już przyjdzie do domu to siada do kompa i albo gra, albo szuka części samochodowych na Allegro, więc nie jesteś sama w tej samotności, ale ja staram się patrzeć na zycie przez różowe okulary i cieszyć się z drobnostek.

Nefka, mi się spało wysmienicie, mimo, że wczoraj nie mogłam zasnąc, bo było mi za ciepło, ale jak już zasnęłam, to jak zabita:-)

Witajcie :-)
i jak się spało ??
Laila06 super że dzidzia ma się dobrze i jaka duża... ja mam usg dopiero 13 lutego i nie łapie się już na termin między 28-32 tyg :baffled: ale cóż do dobrego specjalisty takie kolejki są :wściekła/y:
a co do tego suchego powietrza to powiem wam że ja kupiłam nawilżacz bo przedtem to była tragedia i ciągle miałam zapalenie gardła a teraz to super, powietrze oż rześkie i dobrze się oddycha... a tym że też wiecznie mam nos zapchany :confused: może to jakaś wydzielina w ciąży nie wiem, ale przyznam się szczerze ze teraz to mi z każdej "dziury"" coś leci :sorry2:
też mam kolejne 13 lutego- i to jest jeszcze piątek:))

Nika, tak to już jest z tymi chłopami niestety, :-) mój Tomek jak przyjdzie z pracy to domaga się obiadu (a jak się okaże, że obiad jeszcze nie gotowy bo coś się tam jeszcze dogotowuje, to zaraz z tekstem "i coś ty robiła przez cały dzień że nie mogłaś wcześniej obiadu zrobić" :-D), zje obiad i włącza sobie dragonbola (w pracy ściąga po 20 odcinków dziennie), i interesuje go już tylko kolacja i spanie. Ale ja się tym staram nie przejmować, tłumacze to sobie tak, że w końcu musi jakoś odreagować i odpocząć :-)
Ewelcia, a niech montuje te kamery, może jeszcze podłączy je do netu i my też będziemy mogły Cię podglądać :-D:-D
Mirka rożek też prasowałaś?? Mój jest taki mięciutki, jak wypełnienie do kołdry i w trakcie prasowania to on się chyba niepotrzebnie zbije, więc ja swojego chyba nie będę prasowała.

Magda19lenka, wyprasowałam rozek, bo po praniu był taki jakiś fee, ale nic się z wypełnieniem nie stało, tyle, ze prasowałam go niezbyt cieplym zelazkiem.

Laila, ja tez jestm ciekawa;-):-)

reklama
Do góry