reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

witam dziewczynki!!!
ALe dzis sobie pospalam do 9:30 a wizyte mialam u ;lekarza o 11:10 a autobus o 10;15 haha szybko zjadlam i na autobus.doktorka mi dala jakies tabletki odpowiednik fenotarolu,bo w szpitalu przepisali mi tylko jakis antybiotyk.

U nas pogoda do d*** strasznie wieje i pada,na szczescie juz nigdzie nie musze wychodzic teraz tylko i wylacznie bede lezec.Mezus dzwoni i sie tylko pyta,lezysz??czy nie??!!!jak mowie ze tak to on mow ze pewnie nie caly czas i bedzie musial mi kamere zamontowac w pokoju hhehe co on chce zeby bylo jak w Big Brotherze heheh.

Moja dzidzia w 34tyg wazyla 2250g to tez chyba sporo.
Nika juz nie dlugo bedziesz miala dzidzie przy sobie i humorek wroci.
A to Twoj chlop jednak jest przy Tobie nie wyjechal juz do Anglii.

reklama
No, dziewczyny, jestem z siebie dumna, poprasowałam wszystkie rzeczy dla Adrianka, posciele, rożek, ciuszki.... Jak się cieszę, że mam to już z głowy:-)

Nika, współczuję Ci takie sytuacji, ale powiem Ci, ze mój mąż też jest wiecznie w pracy, a jak już przyjdzie do domu to siada do kompa i albo gra, albo szuka części samochodowych na Allegro, więc nie jesteś sama w tej samotności, ale ja staram się patrzeć na zycie przez różowe okulary i cieszyć się z drobnostek.

Nefka, mi się spało wysmienicie, mimo, że wczoraj nie mogłam zasnąc, bo było mi za ciepło, ale jak już zasnęłam, to jak zabita:-)

Witajcie :-)
i jak się spało ??
Laila06 super że dzidzia ma się dobrze i jaka duża... ja mam usg dopiero 13 lutego i nie łapie się już na termin między 28-32 tyg :baffled: ale cóż do dobrego specjalisty takie kolejki są :wściekła/y:
a co do tego suchego powietrza to powiem wam że ja kupiłam nawilżacz bo przedtem to była tragedia i ciągle miałam zapalenie gardła a teraz to super, powietrze oż rześkie i dobrze się oddycha... a tym że też wiecznie mam nos zapchany :confused: może to jakaś wydzielina w ciąży nie wiem, ale przyznam się szczerze ze teraz to mi z każdej "dziury"" coś leci :sorry2:
też mam kolejne 13 lutego- i to jest jeszcze piątek:))

Nika, tak to już jest z tymi chłopami niestety, :-) mój Tomek jak przyjdzie z pracy to domaga się obiadu (a jak się okaże, że obiad jeszcze nie gotowy bo coś się tam jeszcze dogotowuje, to zaraz z tekstem "i coś ty robiła przez cały dzień że nie mogłaś wcześniej obiadu zrobić" :-D), zje obiad i włącza sobie dragonbola (w pracy ściąga po 20 odcinków dziennie), i interesuje go już tylko kolacja i spanie. Ale ja się tym staram nie przejmować, tłumacze to sobie tak, że w końcu musi jakoś odreagować i odpocząć :-)
Ewelcia, a niech montuje te kamery, może jeszcze podłączy je do netu i my też będziemy mogły Cię podglądać :-D:-D
Mirka rożek też prasowałaś?? Mój jest taki mięciutki, jak wypełnienie do kołdry i w trakcie prasowania to on się chyba niepotrzebnie zbije, więc ja swojego chyba nie będę prasowała.

Magda19lenka, wyprasowałam rozek, bo po praniu był taki jakiś fee, ale nic się z wypełnieniem nie stało, tyle, ze prasowałam go niezbyt cieplym zelazkiem.

Laila, ja tez jestm ciekawa;-):-)

reklama
Do góry