reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marzec 2009

Z tym usg i "należy" to różnie bywa :dry:...

magda19lenka
ja mam zupełnie podobne podkłady do tych co ma irmaa (wkleiła link). A to moje, właśnie dziś je z poczty odbieram: GRUBE PODKŁADY DO PRZEWIJANIA NIEBIESKIE 60x40 (532573669) - Aukcje internetowe Allegro

Przy okazji polecam sklep, bo ceny są przystępne.

Od naszego morza jestem wręcz uzależniona, ale byłam w górach raz... i bez nich też nie mogę żyć :D Coś fantastycznego! Takiej ciszy i takiego majestatyzmu nie da sie doświadczyć nigdzie indziej:tak:

reklama
hej, Mam pytanie czy wysychanie śluzówki nosa i krwawienie to cos co "jest normalne???" w nocy miałam tak wysuszony nos i bylo mi tak cięzko oddychac, ze slów brak jak by mi ktos szpilki powbijal boli bardzo. Tak to nie krwawi tylko przy wydmuchiwaniu :(( koszmar mam dosyć wszystkiego ostatnio. Chciala bym juz nie byc w ciązy i nie musiec się męczyć :(.

hej, Mam pytanie czy wysychanie śluzówki nosa i krwawienie to cos co "jest normalne???" w nocy miałam tak wysuszony nos i bylo mi tak cięzko oddychac, ze slów brak jak by mi ktos szpilki powbijal boli bardzo. Tak to nie krwawi tylko przy wydmuchiwaniu :(( koszmar mam dosyć wszystkiego ostatnio. Chciala bym juz nie byc w ciązy i nie musiec się męczyć :(.

Nika
sluzowka jest wysuszona od suchego powietrza lub kropli do nosa - niektore z nich wlasnie wysuszaja mocno.... polecam sol fizjologiczną do nosa zakraplac zeby ja nawilzyc, powietrze tez w pokoju nawilzaj, poza tym warto naparowke zrobic wystarczy pare z goracej wody wdychac duzo daje.... na wzmocnienie naczynek rutyne mozna wziasc np cerutin ja bralam raz dziennie przez 4 dni i przestaly mi krwawic dziasla np.

no to dorwałam się do internetu aby troche cywilizacji zażyć:-D
od rana na telewizorze wisze.
Dzis rano byłam pewna że jest czwartek, ale na szczęście jest jednak piątek:-D jutro mężuś ze mną posiedzi:-D jupiiii

U mnie śluzówka też tak wysycha i miałam krwawienie ale jakoś przeszło samo... czasem sie jeszcze tylko zdarza.

A ja własnie sie zacznę rozglądać za kanwą z gotowymi wzorami do wyszywania, bo już nie mam co robić w domu tak leżąc. A tak moze znajdę coś dla dzidziusia na jakąś pościel wzorek czy serwetke czy cosik...
Musze popatrzec.

Nika u mnie jest tak suche powietrze że z katarem chodziłam przez 2 tygodnie,rano jak dmuchałam nos zawsze była krew. az w koncu namóiłam męża na nawilżacz powietrza. taki z niższej półki bo są po 200-300zł my kupilismy w OBI za 79zł i sprawdza się w 100%. I myślę, że dla dziecka trzeba o czymś pomyśleć bo jeśli masz such epowietrze to może zle wpływac na malucha.

Witajcie :-)
i jak się spało ??
Laila06 super że dzidzia ma się dobrze i jaka duża... ja mam usg dopiero 13 lutego i nie łapie się już na termin między 28-32 tyg :baffled: ale cóż do dobrego specjalisty takie kolejki są :wściekła/y:
a co do tego suchego powietrza to powiem wam że ja kupiłam nawilżacz bo przedtem to była tragedia i ciągle miałam zapalenie gardła a teraz to super, powietrze oż rześkie i dobrze się oddycha... a tym że też wiecznie mam nos zapchany :confused: może to jakaś wydzielina w ciąży nie wiem, ale przyznam się szczerze ze teraz to mi z każdej "dziury"" coś leci :sorry2:

dzięki za opinie. No niestety mam jakies suche dziwne bo zimno raczej w pokoju.Kaloryfer slabo grzeje a efekt oplakany w nocy nie mogłam spac bo az mnie bolał nos przy oddychaniu. Czuje sie dziś do kitu. Brzuch mnie zaczął boleć i wogle dzień od dnia się nie odrożnia każdy taki sam ja siedze i się nudze, a on gra całe dnie i noce:( w jakas internetową grę metin2.:((. żebym chociaz kase miala to bym poszła sobie na jakies zakupy czy coś, ale trudno, nie ma, to nie ma.

reklama
Nika81 jakoś damy radę, przecież nie my pierwsze i nie ostatnie rodzimy dzieci :-D
i widzę że jesteśmy na podobnym "poziomie" ciąży też 32 tyd

Do góry