reklama
madzik_
Fanka BB :)
u mnie w 21 tyg powiedzieli ze chłopczyk, a tera zna usg w 31 doktor nie mógł dojrzeć dokładnie i powiedział że chyba chłopczyk.
Ja juz się zupełnie na chłopczyka nastawiłam i nie wyobrażam sobie zamiany na dziewczynke ubranka, imie..chłopczyk...
Myslelismy ze dziewczynka bedzie ale teraz sie tak nastawiłam na chlopczyka ze nie wyobrażam sobie córeczki.
ide leżakowac przed tv bo przecież zanudzić się można na tym internecie i tak w kółko.
mąż wróci dopiero za 3 godziny:-(
Ja juz się zupełnie na chłopczyka nastawiłam i nie wyobrażam sobie zamiany na dziewczynke ubranka, imie..chłopczyk...
Myslelismy ze dziewczynka bedzie ale teraz sie tak nastawiłam na chlopczyka ze nie wyobrażam sobie córeczki.
ide leżakowac przed tv bo przecież zanudzić się można na tym internecie i tak w kółko.
mąż wróci dopiero za 3 godziny:-(
Ostatnia edycja:
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Dziewczyny jeżeli piszemy już o odpadaniu czegoś przy porodzie to mojemu Nikusiowi właśnie urosło jeden dzień przed narodzinami a ja się naprasowałam tyle sukienek z falbankami, ale za nic na świecie bym nie oddała synusia zresztą ja chciałam mieć synka.
Wiecie co natura lubi nam czasami spłatać figla niech maleństwo będzie zdrowe a reszta to niech sobie będzie co ma być.
Wiecie co natura lubi nam czasami spłatać figla niech maleństwo będzie zdrowe a reszta to niech sobie będzie co ma być.
Agusia1987
Entuzjast(k)a
Ja bym się dziwnie poczuła gdybym się dowiedziała że jednak będzie chłopczyk, już się tak nastawiłam na dziewczynkę;-) nie chodzi nawet o ubranka itd. ale poczułabym się jakbym straciła córeczkę . Ale szczerze pisząc to zawsze marzyłam żeby pierwsze dziecko to był właśnie chłopczyk
KasiulkaW Masz rację kochana, ale mi chłopiec "do kompletu" pasuje I nie strasz Laila bo mi dzisiaj lekarz nie umiał nic powiedzieć o płci Ale najważniejsze że zdrowe, 2200 gram, a łożysko sprawne. Jeśli chodzi o osławione rozbieżności to główkę mamy na 37, a nóżki na 34,5 i kompletnie mnie to nie martwi, bo to tylko maszyna i omylna jest. Lekarz nie był zaniepokojony, mówił że wszystko w porządku:-). I tylko termin porodu mi przesunął z 2go na 4 marca . Ginekolodzy krzyczą że wcześniej, usg że później, a i tak urodzi się jak będzie miało ochotę;-).
Mój brat jak się rodzi to lekarze panikowali, że dziecko za małe i wstrzymywali poród. Urodził się jako 2,5 kilowe dziecko, czyli bardzo dużę jak na 34 tydzień i wszyscy zaskoczeni byli.
Mój brat jak się rodzi to lekarze panikowali, że dziecko za małe i wstrzymywali poród. Urodził się jako 2,5 kilowe dziecko, czyli bardzo dużę jak na 34 tydzień i wszyscy zaskoczeni byli.
maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Witam :-)
Popołudnie spędziłam na ploteczkach u koleżanki było miło a teraz lenistwo chociaż mam tyle rzeczy do zrobienia chciałam je zrobić jeszcze przed szpitalem
No własnie zastanawiam się co teraz mam zrobić z ta kołyską tzn.z poscielą czy już ja wyprasować i założyć bo jak jednak będą mnie trzymać w tym szpitalu i wrócę juz z małą,co o tym myslicie jak byscie zrobiły????
Popołudnie spędziłam na ploteczkach u koleżanki było miło a teraz lenistwo chociaż mam tyle rzeczy do zrobienia chciałam je zrobić jeszcze przed szpitalem
No własnie zastanawiam się co teraz mam zrobić z ta kołyską tzn.z poscielą czy już ja wyprasować i założyć bo jak jednak będą mnie trzymać w tym szpitalu i wrócę juz z małą,co o tym myslicie jak byscie zrobiły????
KasiulkaW
Entuzjast(k)a
Maniulka a nie możesz tylko sobie przygotować a jak coś to może mama czy teściowa ci założy , u mnie tak właśnie było owszem wszystko kupione miałam i pościele przygotowane a do terminu jeszcze ponad msc a tu szpital i za dwa tygodnie wróciłam z małym ,wiem że ty tylko na badania i obyś szybciutko wróciła z tego szpitala. U mnie wszystko odbyło się bezemnie rozkładanie łóżeczka i ubieranie w pościel ale za to w tą w którą ja sobie zarzyczyłam .
Kasiulka ale Ci dzidzia psikusa zrobila
a ja bym sie tam nie zmarwila jak bym urodzila dziewczynke( z imieniem by nie bylo problemu hehe)dla nas jest wszystko jedno oby tylko dzidzia byla zdrowa:-)
Maniulka no nie wiem a moze naszykuj ta kolyske i przykryj ja jaks folia albo przescieradlem zeby sie nie kurzyla.
A moze tesciowej naszykuj wszystko,poloz w jednym miejscu i jak malutka przyjdzie na swiat to wtedy ona tylko zalozyla by ta posciel.
a ja bym sie tam nie zmarwila jak bym urodzila dziewczynke( z imieniem by nie bylo problemu hehe)dla nas jest wszystko jedno oby tylko dzidzia byla zdrowa:-)
Maniulka no nie wiem a moze naszykuj ta kolyske i przykryj ja jaks folia albo przescieradlem zeby sie nie kurzyla.
A moze tesciowej naszykuj wszystko,poloz w jednym miejscu i jak malutka przyjdzie na swiat to wtedy ona tylko zalozyla by ta posciel.
reklama
tylko nei folią bo ściąga kurz!!!!Maniulka no nie wiem a moze naszykuj ta kolyske i przykryj ja jaks folia albo przescieradlem zeby sie nie kurzyla.
aa tak w ogóle to mała już leży główką do dołu chyba w środe się przekopyrtnęła bo tak strasznie się wierciła
może się komuś przyda:
http://www.noworodek.pl/index.php?sm=2
Ostatnia edycja: