maniulka
Pozytywnie zakręcona:)
Ja na dzień dzisiejszy żałuję że tak późno zdecydowałam się na drugiego dzidziusia teraz dla syna to już kiepskie rodzeństwo a tak chowały by się razem dzieciaczki ale cóż tak naprawdę to sama nie wiedziałam czy będę jeszcze chciała mieć dzieci czy na jednym przystaniemy
Co do szkoły i mamy w pracy to tylko taka praca do 15 albo 16 inna odpada jak się niema pomocy ze strony dziadków w mojej szkole swietlica czynna jest od 6/30-17 ale to podobno jedna ze swietlic dłużej czynnych w Szczecinie
Ja niestety musiałam zrezygnować z pracy jak mąż wyjechał do Norwegi sama nie dała bym rady pracowałam w trybie zmianowym w soboty i co drugą niedzielę oraz w tygodniu co drugi dzień do 22

Co do szkoły i mamy w pracy to tylko taka praca do 15 albo 16 inna odpada jak się niema pomocy ze strony dziadków w mojej szkole swietlica czynna jest od 6/30-17 ale to podobno jedna ze swietlic dłużej czynnych w Szczecinie
Ja niestety musiałam zrezygnować z pracy jak mąż wyjechał do Norwegi sama nie dała bym rady pracowałam w trybie zmianowym w soboty i co drugą niedzielę oraz w tygodniu co drugi dzień do 22
Nie w naszej miejscowosci a i tak tam swietlica moze nie byc odpowiednio czynna
może kiedyś zmienię zdanie, ale jak by miało być drugie to też nie chciałabym za dużej różnicy wieku pomiędzy rodzeństwem. Teraz za rok (po karmieniu) czeka mnie operacja na szczęke (eh mialam mieć już 4 lata temu i ciągle coś)
aż brak słów na tych lekarzy, potem studia magisterkie, a teraz jeszcze sobie wymyśliłam że chciałabym zrobić szkołe policealną kosmetykę hi hi tylko nie wiem po co mi to ;-). Jak dziecko będzie miało poł roku to pójdę do pracy na pół etatu, mam o taki komfort że mama mi pomoże (sama pracuje na nocki) albo brat